A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ψήφισμα διαμαρτυρίας

E-mail Εκτύπωση

dimarxioΤα μέλη του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας στην τελευταία τακτική συνεδρίαση τους εξέδωσαν το ακόλουθο ψήφισμα διαμαρτυρίας αναφορικά με την απομάκρυνση των υπηρεσιών από την Καλαμπάκα.

Προτάσεις για το Κυκλοφοριακό της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΔυο λύσεις προτείνoνται  στην Κυκλοφοριακή μελέτη που συνέταξε και κατέθεσε στη Δημοτική Αρχή ο συμπολίτης μας Συγκοινωνιολόγος κ. Αθανάσιος Τσιάνος, σχετικά με το Κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης μας.

Η μελέτη έχει ως εξής:

Αλλοδαπή μαχαίρωσε 45χρονο Καλαμπακιώτη

E-mail Εκτύπωση

maxeriΕπεισόδιο σημειώθηκε στην πόλη μας με 45χρονο να μαχαιρώνεται από 44χρονη Ουκρανέζα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος, πήγε στο σπίτι της 44χρονης και εκεί μετά από καυγά, για λόγους ζηλοτυπίας η 44χρονη κάρφωσε ένα μαχαίρι στην πλάτη του 45χρονου ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στο πάτωμα.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

dimarxeioΜε τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη διεξαγωγή των νικηφόρων Βαλκανικών Πολέμων 1912 – 1913, με τους οποίους απελευθερώθηκαν η Μακεδονία, η Ήπειρος και τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ο Δήμος Καλαμπάκας διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 19:00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλαμπάκας, με ομιλητή τον στρατηγό ε. α. κ. Κουβάτη Κων/νο.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΕλληνορωσικό Επιχειρηματικό Forum τον Απρίλιου 2013 στην Θεσσαλονίκη: Αιτήσεις Συμμετοχής μέχρι 30-11-2012

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι το Ελληνορωσικό Κέντρο Ερμής και τα Επιμελητήρια Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Κέρκυρας, Κοζάνης, Μαγνησίας, Ξάνθης, Σερρών, Τρικάλων και Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Εταιρία Συμβούλων Alpha Plan, τα Ρωσικά Επιμελητήρια (Μόσχας, Ρωσίας, Αγίας Πετρούπολης), καθώς και Ρωσικούς Επιχειρηματικούς Φορείς, θα διοργανώσουν Επιχειρηματικό Ελληνορωσικό Forum στην Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο 2013.

Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

E-mail Εκτύπωση

gianopoulosΤην πόλη μας επισκέφθηκε ο πρώην Υπουργός Υγείας και καθηγητής στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Λαϊκού Νοσοκομείο του Παν/μίου Αθηνών κ. Θανάσης Γιαννόπουλος.

Η επίσκεψη είχε ιδιωτικό χαρακτήρα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

dimarxeioΕνημερώνουμε τους πολίτες ότι για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους  θα μπορούν από την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012  να υποβάλλουν αιτήσεις επιδότησης πετρελαίου θέρμανσης τόσο  στο ΚΕΠ Καλαμπάκας όσο και  στα περιφερειακά ΚΕΠ των Δημοτικών Ενοτήτων.

Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimΣυνεδριάζει το Δ.Σ. Καλαμπάκας στις 23 Νοεμβρίου 2012 ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Καλαμπάκα 20/11/2012

ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝkalamp

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Ταχ. Δ/νση: Ευθ. Βλαχάβα 1

Τ. Κ. 42200 Καλαμπάκα

Πληρ.: Γραφείο Δημάρχου

Τηλ.  24323-50200

FAX 24320-22421

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Ο Δήμος Καλαμπάκας, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΤΟΙΧΟΣ ΑΝΤΙΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ» με προϋπολογισμό έργου 253.460,00

Νεκρός 24χρονος Καλαμπακιώτης

E-mail Εκτύπωση

Έπεσε σε χαράδρα με το αυτοκίνητό του έξω από τη Βλαχάβα

vlaxavaΜια νέα τραγωδία "χτυπά" την περιοχή μας καθώς ένα νέο παλικάρι, ηλικίας μόλις 24 χρονών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από το δρόμο και έπεσε σε χαράδρα 500 μέτρων.
Σύμφωνα με το stagonnews σχετικά με το δυστύχημα που σημειώθηκε στο 13ο χιλ. Καλαμπάκας – βλαχάβας. Πρόκειται για έναν 24χρονο νεαρό ο οποίος κατάγεται από το Σκεπάρι Καλαμπάκας.

Σελίδα 421 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com