A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

E-mail Εκτύπωση

agoraΜετά τη Γενική  Συνέλευση της Τρίτης 27/11/2012 αποφασίστηκε η υλοποίηση της ιδέας ''ΑΓΟΡΑΖΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ''. Η κίνηση αυτή θα περιλαμβάνει καλύτερες τιμές για τους πελάτες μας, καθώς επίσης και την ευκαιρία, για όσους ψωνίζουν από τα καταστήματα της πόλης μας, να κερδίσουν άμεσα, χωρίς κλήρωση, δώρα από τα καταστήματα και δωροεπιταγές προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΚΤΗ ΣΜΥ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΥΛΗΣ

E-mail Εκτύπωση

piliΤην Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πύλης με το Διοικητή της ΣΜΥ.

Στα πλαίσια της Συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Πύλης και της ΣΜΥ πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων των δύο φορέων την Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012.

Λάδι και μακαρόνια θα μοιραστούν στους κατοίκους χωριών του Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

ladiAΥλοποιώντας το πρόγραμμα «Δωρεάν διανομή τροφίμων, ο Δήμος Καλαμπάκας παρέλαβε τα πρώτα προϊόντα είναι που λάδι και μακαρόνια και ξεφορτώθηκαν στις αποθήκες της ΕΑΣ , στη Σαρακίνα.

Τα προϊόντα παρελήφθησαν από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Κόττη. Παρουσία και του Δημάρχου Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου ο οποίος παρακολούθησε τις διαδικασίες παραλαβής-παράδοσης προς τους Προέδρους των Ορεινών και Ημιορεινών χωριών του Δήμου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΥΡΙΤΣΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

E-mail Εκτύπωση

sakellariouΜε το Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Δημήτρη Σακελλαρίου και δημοτικούς συμβούλους της Καλαμπάκας συναντήθηκε την Παρασκευή ο βουλευτής Τρικάλων της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Γιώργος Κυρίτσης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που έγινε στο δημαρχείο Καλαμπάκας, ετέθη το ζήτημα της ενίσχυσης της τουριστικής κίνησης στην πόλη αλλά και θέματα που αφορούν στην καλύτερη στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών, ώστε να εξυπηρετείται η εύρυθμη λειτουργία τους, προς όφελος των πολιτών.

ΝΕΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

E-mail Εκτύπωση

epixirimatikaΕνημέρωση από το ΙΚΑ

Το τοπικό υποκ/μα ΙΚΑ Τρικάλων γνωστοποιεί ότι, κατά τις εκδικάσεις των ενστάσεων στην Τοπική Δοικητική Επιτροπή του Υποκαταστήματος ΙΚΑ – ΕΤΕΑΜ Τρικάλων, που βρίσκεται στην οδό Ομήρου 13 στα Τρίκαλα, οι λογιστές που θα εκπροσωπούν εργοδότες, που δεν θα παρίστανται οι ίδιοι, από εδώ και στο εξής θα πρέπει να φέρουν μαζί τους εξουσιοδότηση του ενιστάμενου εργοδότη, για το ορθό και σύντομο της διαδικασίας και των αποφάσεων μας.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

nikolaosAΠλήθος προσκυνητών παρακολούθησε τις λατρευτικές εκδηλώσεις στην Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Αναπαυσά Μετεώρων στη μνήμη του Αγίου Νικολάου στον οποίο είναι αφιερωμένο το καθολικό της Μονής.

Ι.ΠΕΤΡΑΝΗΣ ΑΒΕΕ: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΑΣ

E-mail Εκτύπωση

petranisAΠαρά τους δύσκολους γιά όλους μας καιρούς, η εταιρεία Πετράνης, για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί δημιουργόντας μία συνεργασία σταθμό με την πολυεθνική Kerakoll, ενισχύοντας έτσι το τμήμα των πλακιδίων-ειδών υγιεινής, με υλικά αξιόπιστα, οικονομικά ,καινοτόμα και ταυτόχρονα προσιτά σε τιμή.

Στον περιφερειακό των Τρικάλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

E-mail Εκτύπωση

agorastosΚώστας Αγοραστός: «Ολοκληρώνεται το Φεβρουάριο ένα σημαντικό οδικό έργο για τα Τρίκαλα»

Τις εργασίες στον περιφερειακό δακτύλιο των Τρικάλων επισκέφτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερεριάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη. Το έργο «Ολοκλήρωση Περιφερειακού Δακτυλίου Τρικάλων τμήματος από κόμβο Ε.Ο. Τρικάλων – Άρτας έως κόμβο Κηπακίου και σύνδεση με την Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας – Ιωαννίνων», είναι προϋπολογισμού 3.332.000,00 (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Σε ετοιμότητα η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων λόγω κακοκαιρίας

E-mail Εκτύπωση

xioniaΣε ετοιμότητα και επιφυλακή βρίσκονται ανθρώπινο δυναμικό και μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προκειμένου να επέμβουν όπου χρειαστεί λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει το Νομό, αλλά και κάτι που έχει ζητήσει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

nekrosΛίγο πριν τις 10 π.μ. εντοπίστηκε πτώμα ανδρός να επιπλέει. Έφτασε αστυνομία, πυροσβεστική και ο χώρος αποκλείστηκε…

Σελίδα 416 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com