A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καλαμπάκα: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση των υπαλλήλων του Δήμου

E-mail Εκτύπωση
dimosAΣτην Δημοτική βιβλιοθήκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Νομού Τρικάλων για τους υπαλλήλους του Δήμου Καλαμπάκας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Σακελλαρίου, σε ευχάριστο και γιορτινό κλίμα.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ: Ανακοινώθηκε το όνομα ενός νέου Αντιδημάρχου

E-mail Εκτύπωση

papaxristosΤο όνομα ενός νέου Αντιδημάρχου ανακοίνωσε επίσημα ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου στην εκδήλωση των υπαλλήλων του Δήμου.

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες της ΣΜΥ τα έψαλλαν στην Αντιπεριφέρεια

E-mail Εκτύπωση

smyΓιορτινό κλίμα επικράτησε το πρωί στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, με τους σπουδαστές και τις σπουδάστριες της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών να ψέλνουν τα κάλαντα στους Περιφερειακούς Συμβούλους κ.κ. Ντίνο Μπάρδα και Ελένη Αργυροπούλου, λόγω απουσίας του Αντιπεριφερειάρχη Χρήστου Μιχαλάκη.

Χριστουγεννιάτικο Bazaar του 5ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση
bazaarΤο Βazaar του Σχολείου οργανώνεται σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου σε αίθουσα του λυόμενου κτηρίου με χριστουγεννιάτικες χειροποίητες δημιουργίες που έχουν κατασκευάσει μαθήτριες και μαθητές του Σχολείου.

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ

E-mail Εκτύπωση

olkΗ διαδρομή που πραγματοποιήσαμε την Κυριακή 16/12/2012 παράλληλα με τον φυσιολατρικό χαρακτήρα της απόκτησε και ιστορική υπόσταση.

Θα γίνει, αλλά με καθυστέρηση, ο αυτοκινητόδρομος Ε65

E-mail Εκτύπωση

kalogianisΘα γίνει, αλλά με καθυστέρηση, ο αυτοκινητόδρομος Ε65, που είναι καθοριστικής σημασίας για...πολλές περιοχές της Ελλάδας.

Αυτό ανέφερε στο φόρουμ πολιτών, που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Υποδομών και Μεταφορών Σταύρος Καλογιάννης.

Πιέζει για τον Ε-65 ο Κ. Σκρέκας

E-mail Εκτύπωση
skrekasΟ βουλευτής Ν. Τρικάλων της Ν.Δ. ζητά εξηγήσεις από τον αρμόδιο υπουργό Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας Υποδομών και Δικτύων κ. Χατζηδάκη, έπειτα από δημοσιεύματα που θέλουν να μην περιλαμβάνεται το τμήμα Τρικάλων-Γρεβενών και Λαμίας-Ξυνιάδας,

55χρονος απείλησε εργολάβους της ΔΕΗ με κυνηγετικό όπλο

E-mail Εκτύπωση

karampinaΣυνελήφθη σήμερα (17-12-2012) το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος απείλησε εργολάβους της ΔΕΗ με κυνηγετικό όπλο.

Ενημέρωση των επαγγελματιών για την εορταστική καμπάνια

E-mail Εκτύπωση

xristougenaΕνημερώνουμε τους συναδέλφους επαγγελματίες που συμμετέχουν στην εορταστική καμπάνια του Εμπορικού Συλλόγου "ΑΓΟΡΑ-ΖΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ" τα εξής:

Ένα μικρό δώρο για τους Καστρακινούς

E-mail Εκτύπωση

kastrakiΟ Σύλλογος μας, με αφορμή, αφενός μεν το θαυμάσιο ντοκιμαντέρ για το Καστράκι της ΕΤ3 της σειράς «ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΡΩΜΕΝΑ», αφετέρου δε αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αποφάσισε να διαθέσει 100 αντίγραφα του σχετικού DVD εις τους συγχωριασμούς μας, μέσω του ΕΜΟΚ. Το εν λόγω DVD έλαβε ο Σύλλογος μας κατόπιν σχετικής αίτησης προς τον Γενικό Διευθυντή της ΕΤ3 κ.Μπλιάτκα.

Σελίδα 414 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com