A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ομιλία Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου κ .Γ. Δήμου

E-mail Εκτύπωση

dimouΚύριε Δήμαρχε,

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Κυρίες και Κύριοι,

Θέλω από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για τα την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, εκλέγοντάς με πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμπάκας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

kalampaka_2ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

O Δήμος Καλαμπάκας πρόκειται να προβεί στην έκδοση 26 Αδειών Υπαίθριου Πλανόδιου Εμπορίου (όχι λαϊκές αγορές) και 4 Αδειών Υπαίθριου Στάσιμου Εμπορίου για το Δήμο Καλαμπάκας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Π.Δ. 254/2005.

Ορίστηκαν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dsAΗ Λίστα των ονομάτων δημοσιοποιήθηκε μία ημέρα πριν την επίσημη ανακοίνωσή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Κυριακής 6-1-2013. που συνεδρίασε γι'αυτό το λόγο.

ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΑΜΗΛΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕΧΡΙ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012.

E-mail Εκτύπωση

vouleutesΚοινή συνέντευξη τύπου έδωσαν σήμερα στις 12:00, στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιον¨" οι βουλευτές της Ν.Δ. Νομού Τρικάλων κ.κ. Ηλίας Βλαχογιάννης και Μιχάλης Ταμήλος, προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Αντικείμενο της συνέντευξης ο απολογισμός της δράσης των βουλευτών.

Συνελήφθη 52χρονος Τρικαλινός για παραβίαση περιοριστικών όρων

E-mail Εκτύπωση

paraviasiΣυνελήφθη, στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, 52χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για παραβίαση περιοριστικών όρων και συγκεκριμένα μη καταβολή εγγύησης χρηματικού ποσού ύψους (50.000) ευρώ.

Τραγωδία νεκρή 12χρονη Καλαμπακιώτισσα

E-mail Εκτύπωση

nekriΤραγωδία σήμερα στο «Μύλο των Ξωτικών» με 12χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή στο παγοδρόμιο.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠρόσκληση για υποβολή επενδυτικών προτάσεων από πρόγραμμα «Leader»

Μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013 θα έχουν τη δυνατότητα οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα επενδυτικά τους σχέδια για χρηματοδότηση στο Leader Τρικάλων, ύψους περίπου 7,7 εκατ. ευρώ, σε τομείς όπως η μεταποίηση και η εμπορία αγροτικών προϊόντων, οι τουριστικές επενδύσεις και η υποστήριξη των μικρών βιοτεχνικών επιχειρήσεων.

Χιλιάδες κόσμου τις πρώτες ημέρες του 2013, στον «Μύλο των Ξωτικών»

E-mail Εκτύπωση

milosAΜε χαρμόσυνα μηνύματα αγάπης και ευχές για τη νέα χρονιά, με πολλές εκπλήξεις και δώρα, συνεχίστηκε η λειτουργία του «Μύλου των Ξωτικών» τις πρώτες ημέρες του 2013.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΣυνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας στις 6 Ιανουαρίου 2013 ημέρα Κυριακή και ώρα 12 π.μ. για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

Αποστολή στο QATAR της ΠΕΤΡΑΝΗΣ ΑΒΕΕ

E-mail Εκτύπωση

qatarAΟλοκληρώθηκε η επιχειρηματική αποστολή της Ελλάδας στο Qatar με μεγάλη επιτυχία, ηγούντος του πρώην υπουργού οικονομικών Κυρίου Φώλια.

Σελίδα 413 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com