A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΣΧΟΛΗ ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ

E-mail Εκτύπωση

molekΤην Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της Μοτοσυκλετιστικής Λέσχης Καλαμπάκας με το Διοικητή της ΣΜΥ.

Α.Σ.ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ «ΜΕΤΕΩΡΑ»

E-mail Εκτύπωση

easΕνημερώνουμε τους εκτροφείς χοιρινών, που δεν έχουν υποβάλει δήλωση Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) έτους 2012, προκειμένου να τύχουν της επιδότησης του προγράμματος De minimis (επιδότηση ζωοτροφών), να προσκομίσουν στον Α.Σ. Καλαμπάκας – «ΜΕΤΕΩΡΑ», μέχρι την Παρασκευή 8-2-2013, τα παρακάτω δικαιολογητικά προκειμένου να υποβληθεί η δήλωση:

Στα μπλόκα των αγροτών ο Θανάσης Βλάχος

E-mail Εκτύπωση

vlaxosΤην στήριξη του στον αγώνα των αγροτών της Θεσσαλίας και ολόκληρης της χώρας παρέχει ο πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θανάσης Βλάχος καλώντας την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύσεις στα δίκαια αιτήματα του κλάδου τους.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
kalampakaA

ΘΕΜΑ: «Καταγραφή του επαγγελματικού εξοπλισμού εφαρμογής γεωργικών φαρμάκων (ψεκαστικών μηχανημάτων)»

Εισήγηση Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρ. Μιχαλάκη

E-mail Εκτύπωση

mixalakis«Η μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε, με προσήλωση στο στόχο μας, η πλήρης συνεργασία μεταξύ μας, με τον Περιφερειάρχη, με κάθε εμπλεκόμενο φορέα τοπικό ή κεντρικό και με κάθε υπάλληλο ξεχωριστά, δίνει ιδιαίτερα σημαντικά αποτελέσματα για την δυσχερή οικονομικά περίοδο που διανύουμε και συνεχίζουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας ώστε να διευκολύνουμε την καθημερινότητα των πολιτών και να προσφέρουμε όσο μπορούμε ένα καλύτερο και ασφαλέστερο περιβάλλον διαβίωσης για τους πολίτες του Νομού Τρικάλων».

Επιστολή του Προέδρου Επιμελητηρίου Τρικάλων στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΚύριε Υπουργέ,
Με υπ' αριθμ 5399/13-5-2011 επιστολή μας στην προκάτοχό σας κας Διαμαντοπούλου, το Επιμελητήριο Τρικάλων παρουσίασε εμπεριστατωμένα τους λόγους για τους οποίους είναι απαραίτητη η παραμονή των ΤΕΙ στην πόλη των Τρικάλων.

Πανηγυρίζει η Ιερά Μονή της Υπαπαντής των Αγίων Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

Ι.Μ. ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ

ipapanti-1Μεγάλη τοπική γιορτή χθες και σήμερα.

Κατασκευή νέου καταθλιπτικού αγωγού ύδρευσης στον Κονισκό

E-mail Εκτύπωση

deyakΗ Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Καλαμπάκας, ξεκίνησε την κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού στην Τ.Κ. Κονισκού της Δ.Ε. Τυμφαίων.Ο προς αντικατάσταση αγωγός ήταν από σιδηροσωλήνα διατομής Φ110 (σε προχωρημένη διάβρωση) και θα αντικατασταθεί (σε διαφορετική γραμμή χάραξης), με αγωγό πολυαιθυλενίου.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤ ΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

mitropolitisΟ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ Την Κυριακή 3 του μηνός Φεβρουαρίου 2013 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγ. Δημητρίου Διάβας.

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

ΝΕΑ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

epimelitirioΓια την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου η ενημερωτική ημερίδα για τα προγράμματα ενίσχυσης των Μ.Μ.Ε.Για την Πέµπτη 7 Φεβρουαρίου 2013 αναβλήθηκε η Ενηµερωτική εκδήλωση προγραµµάτων «Ενίσχυση Μ.Μ.Ε. που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης - Τουρισµού Εµπορίου - Υπηρεσιών» και «Ολοκληρωµένη παρέµβαση για τη στήριξη της Γυναικείας απασχόλησης µέσω ενίσχυσης της επιχειρηµατικότητας».

Σελίδα 405 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com