A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Επιχειρηματικά Νέα από το Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΨηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων – Ενημερωτική Εκδήλωση Τρίτη 16 Απριλίου 2013
Ενημερωτική Εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Ψηφιακές Δράσεις Επιμελητηρίου Τρικάλων για την προώθηση της ευρυζωνικότητας & την αύξηση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων του Νομού Τρικάλων» διοργανώνει το Επιμελητήριο Τρικάλων την Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του (Βενιζέλου 1).

Ξέχασε το παιδί της έξω από… Τράπεζα στη Καλαμπάκα!!!

E-mail Εκτύπωση

trapezaΖήσαμε να το δούμε κι αυτό...
Χθες το μεσημέρι αστυνομικοί εντόπισαν 3χρονο παιδάκι στα σκαλοπάτια μπροστά από την Εθνική Τράπεζα της Καλαμπάκας, στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο Κ. Φαμίσης ευχαριστεί τον Σ. Παπαχρήστο

E-mail Εκτύπωση

eosk-1Τις Θερμές ευχαριστίες προς τον Αντιδήμαρχο Καλαμπάκας κ. Παπαχρήστο Σωτήριο εκφράζει ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ.Κ Φαμίσης Κων/νος

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση που είχα με τον Αντιδήμαρχο έργων του Δήμου Καλαμπάκας κ. Σωτήρη Παπαχρήστο , το Σάββατο 6 Απριλίου 2013 στη Διάβα , δηλώνει ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ.Κ κ. Φαμίσης Κων/νος.

eosk-2Στην συνάντηση συμμετείχαν και μέλη του Τμήματος "ΚΑΠΗ– Τρίτη Ηλικία" του Ορειβατικού Συλλόγου Καλαμπάκας και όλοι μαζί καταθέσαμε προφορικά στον κ. Αντιδήμαρχο το αίτημα μας, που αφορά τον καθαρισμό, την σήμανση   και την διένεξη συγκεκριμένων ορειβατικών διαδρομών, εντός του πλατανόδασους   που βρίσκεται στο Δ.Δ της Διάβας ( παραπλεύρως της γέφυρας και φθάνει   ανατολικά, 2 Χ 1,5 χιλιόμετρα περίπου, παραποτάμια μέχρι την περιοχή της πλάκας Καλαμπάκας).

«ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2013»

E-mail Εκτύπωση

kalampakaΕνημερώνουμε όλους τους δημότες μας άπορους που διαμένουν νόμιμα στο Δήμο Καλαμπάκας πως μπορούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων έτους 2013 εφόσον πληρούν τα εξής οικονομικά κριτήρια:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Τ.Κ. ΘΕΟΠΕΤΡΑΣ

E-mail Εκτύπωση

theopetra-1Πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε ο ελαιοχρωματισμός της κεντρικής πλατείας της Θεόπετρας και αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον Δήμο Καλαμπάκας για την προσφορά των χρωμάτων και υλικών για την υλοποίηση της συγκεκριμένης εργασίας,

ΚΕΝΑΚΑΠ - Δημιουργία μητρώου στελεχών συμβουλευτικής

E-mail Εκτύπωση

kenakapΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΑΕ ΟΤΑ–ΚΕΝΑΚΑΠ ΑΕ, συμμετέχοντας στην υλοποίηση των ακόλουθων δύο (2) προγραμμάτων του ΕΣΠΑ προώθησης στην απασχόληση με στόχο την ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενδυνάμωση, κοινωνική ένταξη και προώθηση ανέργων στην απασχόληση:

ΣΤΗΝ Ε.Ο ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΚΑΛΜΠΑΚΑΣ Ο Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ

E-mail Εκτύπωση

agorastos-1Αυτοψία στα έργα της Εθνική Οδού Τρικάλων – Καλαμπάκας πραγματοποίησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Κ. Αγοραστός: «Ολοκληρώνεται ένα ημιτελές έργο από το Γ΄ΚΠΣ, αποφεύγεται η επιστροφή των χρημάτων στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, βελτιώνεται η ασφάλεια»
Ένα σημαντικό έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων επισκέφθηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά την πορεία των εργασιών και να συνομιλήσει με τους κατασκευαστές. Συγκεκριμένα ο κ. Κώστας Αγοραστός, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, και τον γεν. δ/ντη της Περιφέρειας κ. Κώστα Μέγα, επισκέφτηκαν το έργο της βελτίωσης της Ε. Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας, προϋπολογισμού 1.900.000 ευρώ.
agorastos-2

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ τα «ΜΕΤΕΩΡΑ – 2011»

E-mail Εκτύπωση

eoskΔιοργανώνει την ΚΥΡΙΑΚΗ   14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 την   1η «Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή» των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ. ( όλων των ηλικιών – από 5-6 ετών, έως έφηβων – Νέων ).

Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος ΓΟΝΕΙΣ και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.

Συνεδριάζει το Δ.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

kalampala

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 11 Απριλίου 2013 ημέρα Πέμπτη   και ώρα 19,30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

«Κόκκινα» τα νερά του Πηνειού

E-mail Εκτύπωση

paleoxoriΚατακόκκινος, εδώ και μερικές ημέρες, ο ποταμός Πηνειός, σε όλο το μήκος από τις πηγές του στην Πίνδο, μέχρι τη Λάρισα και προφανώς μέχρι τις εκβολές του.
Τέτοιο χρώμα είχε και στο παρελθόν, αλλά όχι σε τόσο έντονο βαθμό. Αιτία, οι κατολισθήσεις κοντά στο χωριό Παλαιοχώρι Καλαμπάκας, σύμφωνα και με ρεπορτάζ της ΕΡΤ. Τα χώματα έφτασαν μέχρι τα νερά, που πέφτουν στον Πηνειό. Έβλεπαν την κοκκινίλα οι κάτοικοι της περιοχής της Λάρισας και απορούσαν.

Σελίδα 389 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com