A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήμος Καλαμπάκας: Καθαρισμός Οικοπέδων από τους ιδιοκτήτες τους

E-mail Εκτύπωση

katharismosΠαρακαλούνται οι ιδιοκτήτες των οικοπέδων που βρίσκονται εντός σχεδίου πόλεως, να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για το κόψιμο και την απομάκρυνση των φυτικών υπολειμμάτων ( χόρτα, βάτα , θάμνοι κλπ) από την ιδιοκτησία τους.

Επιστρέφουν οι επενδυτές στα Τρίκαλα!

E-mail Εκτύπωση

ependitesΤρεις διαφορετικές επιχειρηματικές αποστολές φτάνουν στα Τρίκαλα μέσα στον Ιούνη, συν πέντε δημάρχους, βουλευτές και τον... αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠαράταση έως 16 Σεπτεμβρίου στις αιτήσεις για ένταξη στο Μέτρο 321 του ΠΑΑ,
Στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013», το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δημοσίευσε την 3η πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων στο Μέτρο 321 «Βασικές υπηρεσίες για την οικονομία και τον αγροτικό πληθυσμό». Νέα καταληκτική ημερομηνία ορίζεται η 16/09/2013 ενώ ο συνολικός διαθέσιμος προϋπολογισμός (εθνική και κοινοτική συμμετοχή) που διατίθεται συνολικά για τη χρηματοδότηση των πράξεων με την παρούσα επιστολή είναι 33.000.000 ευρώ.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΚΟΥΝΟΥΠΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

kounoupiaΗ Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων από τις πρώτες σε πανελλαδικό επίπεδο προχώρησε άμεσα στην υλοποίηση του απαιτούμενου για το 2013 πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών και προνυμφών.
Πιο συγκεκριμένα τα προγράμματα άρχισαν να υλοποιούνται τον Απρίλιο του 2013, σε περιοχές και των τεσσάρων (4) Δήμων της Π.Ε. Τρικάλων, Τρικκαίων, Πύλης, Καλαμπάκας και Φαρκαδόνας.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Ενημέρωση Δημοτών σχετικά με τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

E-mail Εκτύπωση

dimos-kalampakasΠαρακαλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Καλαμπάκας που έχουν εγκαταλείψει αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους, (οδούς, πλατειές, κ.α) να προβούν στην άμεση απομάκρυνση τους,

Απολογισμός διετίας δημοτικής αρχής Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

D-S-1Με ένα μόνο θέμα στην Ημερήσια Διάταξη, αυτό του Απολογισμού του Δημάρχου, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμπάκας.
D-S-2

Δήλωση Συμμετοχής 2ου rally sprint Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

alamΑπό σήμερα αναρτάται και δημοσιεύεται η επίσημη δήλωση συμμετοχής του 2ου rally sprint Μετεώρων ,αγώνα που προσμετρά στο προκηρυχθέν Πανελλήνιο Κύπελο Χώματος , στο Έπαθλο Κεντρικής Ελλάδος και στο προκηρυχθέν Έπαθλο Νέων και θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων στις 22 και 23 Ιουνίου 2013.

Διαδρομή αγώνα 2ου rally sprint Μετεώρων

E-mail Εκτύπωση

alamΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να δημοσιεύσουμε τον επίσημο χάρτη του αγώνα 2ο rally sprint Μετεώρων που θα διεξαχθεί στην ευρύτερη περιοχή των Μετεώρων στις 22 και 23 Ιουνίου 2013.

Όταν τα Μ.Μ.Ε. της Ελλάδας ασχολούνται με την περιοχή μας

E-mail Εκτύπωση

M-M-E-1Από το διαδίκτυο (XRONOS.GR από τη Θράκη) αλιεύσαμε το παρακάτω ρεπορτάζ που αφορά την περιοχή μας και το αντιγράφουμε.
Ρώσοι και Κορεάτες τουρίστες κατακλύζουν τα Μετέωρα

M-M-E-3ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πεσμένος κάθετα ο εσωτερικός τουρισμός αφού τα ελληνικά γκρουπ επιλέγουν μονοήμερες εκδρομές χωρίς διανυκτέρευση

«Αυξημένες οι ανάγκες του κόσμου για να βρουν πνευματικό στήριγμα και ν' ακουμπήσουν» λένε οι μοναχές που κρατούν τα μοναστήρια με πολύ προσπάθεια και προσωπικό έργο

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

E-mail Εκτύπωση

antamomaΟ Δήμος Καλαμπάκας σας προσκαλεί στο 17ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΧΑΣΙΩΤΩΝ που θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 στον Άγιο Θεοδόσιο Γάβρου, Δήμου Καλαμπάκας.

Σελίδα 377 από 459

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com