A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδήλωση για τον Τουρισμό και τον Απόδημο Ελληνισμό

E-mail Εκτύπωση

epimmelitiriooo

Το Επιμελητήριο Τρικάλων σας προσκαλεί

στην εκδήλωση με θέμα:

«Παρουσίαση Δράσεων για τον Τουρισμό

και τον Απόδημο Ελληνισμό»

την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 19:00,
στο ξενοδοχείο Ananti City Resort Τρικάλων.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και θα τιμηθούν o Ρώσος πρέσβης και ο σκηνοθέτης κος Σμαραγδής Ιωάννης.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "POLYZOS"

E-mail Εκτύπωση

pol

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "POLYZOS"  Όλη η πόλη  μια παρέα.... ελάτε να τσικνίσουμε και να διασκεδάσουμε με ζωντανή μουσική, λαικοδημοτικό πρόγραμμα... Απολαμβάνοντας τρυφερά παϊδάκια, ζουμερές πανσέτες, σπέσιαλ κοντοσούβλι κ’ όλα της ώρας στα κάρβουνα .........

Ελληνικός Φυσικός Ζεόλιθος. Τόνωση της οικονομίας και προστασία του περιβάλλοντος

E-mail Εκτύπωση

zeolithos

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Τρικάλων κ. Βασίλη Γιαγιάκο και το μέλος του Δ.Σ. αυτού κ. Αθανάσιο Λιούτα, είχαν οι κ.κ. Απόστολος Κολίτσας και Μιχάλης Γεωργούλας, αντιπρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου Τρικάλων αντίστοιχα. Οι κ.κ. Κολίτσας και Γεωργούλας ανέπτυξαν στους επικεφαλής του Επιμελητηρίου τα πολλαπλά οφέλη που προκύπτουν, τόσο για την επιχειρηματική δράση, όσο και για τη προστασία του περιβάλλοντος, από τη χρήση του ελληνικού φυσικού ζεόλιθου.

Ενημέρωση από τον Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ για αγρότες -κτηνοτρόφους

E-mail Εκτύπωση

as

Την Τετάρτη 12/2/2014 και ώρα 10 το πρωί στην αίθουσα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμπάκας «ΜΕΤΕΩΡΑ» (Πρώην ΕΑΣ Καλαμπάκας) θα γίνει ενημέρωση για:

Κοσμοσυρροή στον εσπερινό του Αγίου Χαραλάμπους

E-mail Εκτύπωση

agxarlmpous

Με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους στον οποίο και είναι αφιερωμένο το καθολικό της Μονής του Αγίου Στεφάνου Μετεώρων όπου φυλάγεται και η σεπτή του κάρα του Αγίου, τελέστηκε ο Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας στον οποίο χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετέωρων κ. Σεραφείμ πλαισιωμένους από ιερείς και μοναχούς των Αγίων Μετεώρων. Ο Ιερός Ναός του Αγίου Χαραλάμπους, μέσα και έξω, είχε κατακλειστεί από πιστούς οι οποίοι θέλησαν να τιμήσουν τον Άγιο και να προσκυνήσουν την αγία κάρα του.

Υπόμνημα, που κατέθεσε ο ΣΤΕΜ, στον εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ, κο Καπερνάρο.

E-mail Εκτύπωση

stem

Κύριοι,

Ευχαριστούμε για την πρόσκληση που μας κάνατε και σας καλωσορίζουμε στην πόλη μας.

Ας ελπίσουμε βέβαια ότι η επίσκεψή σας αυτή, δεν έχει προεκλογικό και επικοινωνιακό χαρακτήρα, όπως συνήθως συνέβαινε με τα κόμματα, όλα τα προηγούμενα χρόνια και ότι υπάρχει ειλικρινές ενδιαφέρον για μια προσπάθεια καταγραφής των ιδιαίτερων προβλημάτων του τουρισμού για μια συνολική ανασυγκρότηση.

Εκδήλωση - κοπή πίτας Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

Κοπή πίτας Σχολικών Συμβούλων Π.Ε. Τρικάλων

 kopipitas

Εφαρμογή του αντικαπνιστικού Νόμου

E-mail Εκτύπωση

antikapnistikos

Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενημερώνει ότι σε εφαρμογή του ισχύοντος αντικαπνιστικού Νόμου εντατικοποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους δημόσιους χώρους και στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Εξαπάτησαν 86χρονη Καλαμπακιώτισσα και απέσπασαν 4.200 ευρω

E-mail Εκτύπωση

Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, που εξαπάτησαν ηλικιωμένη στην Καλαμπάκα Τρικάλων.

ilikiwmeni

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών, ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι το μεσημέρι στην Καλαμπάκα Τρικάλων εξαπάτησαν ηλικιωμένη.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφεί

mitropoli

        Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 θα λειτουργήσει στον Ι. Ναό Αγίων Απ. Πέτρου και Παύλου Καστρακίου. Το απόγευμα καί ώρα 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει επι τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους στην Ι. Μονή Αγίου Στεφάνου. Τη Δευτέρα 10 του μηνός θα λειτουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ι. Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ξηροκάμπου.

Σελίδα 336 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com