A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Δήλωση ζώων για χρήση βοσκοτόπων έτους 2014

E-mail Εκτύπωση

dimos-antilogosnews

Παρακαλούνται οι κτηνοτρόφοι του Δήμου όπως μέχρι 11/4/2014 να δηλώσουν τα ζώα που κατέχουν και θα κάνουν χρήση των βοσκοτόπων του Δήμου για το έτος 2014.

Η δήλωση θα γίνει στο Δημαρχείο Καλαμπάκας (Γραφείο Γεωπόνων), μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία και είναι υποχρεωτική για όσους κτηνοτρόφους παίρνουν επιδότηση για τα ζώα.

Στην Καλαμπάκα και πάλι ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης κ. Chris Spirou

E-mail Εκτύπωση

spiroy1

Για άλλη μια φορά, βρέθηκε στην πόλη μας ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην Γερουσιαστής των ΗΠΑ κ. Chris Spirou.

Αυτή τη φορά ο κύριος Σπύρου ήρθε από το Σουδάν όπου βρέθηκε εκεί για προσωπικούς λόγους.

Θερμή υποδοχή στον Κώστα Σκρέκα

E-mail Εκτύπωση

agorastos

Ένα ακόμη γεμάτο τριήμερο στα Τρίκαλα και στα χωριά της περιοχής πέρασε ο βουλευτής Ν. Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Σκρέκας.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Εγκύκλιος για χορήγηση επιδόματος ανεργίας σε ασφαλισμένους ΟΑΕΕ και ΕΤΑΠ-ΜΜΕ

Εγκύκλιο με την οποία ενεργοποιείται από τις 27-1-2014 η απόφαση του υπουργείου Εργασίας για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας 360 ευρώ το μήνα, στους ασφαλισμένους του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), εξέδωσε η διοίκηση του Οργανισμού. Με την υπουργική απόφαση, επεκτείνεται η καταβολή του βοηθήματος ανεργίας και σε εκείνους τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ, οι οποίοι διέκοψαν τη δραστηριότητά τους και έχουν ρυθμίσει τις οφειλόμενες ασφαλιστικές εισφορές ή τυχόν οφειλές από οποιαδήποτε αιτία, είναι δε ενήμεροι με τους όρους της ρύθμισης.

Πραγματοποιήθηκε ο Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων

E-mail Εκτύπωση

ag-theodoroi1

Πραγματοποιήθηκε ο Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Αγίων Θεοδώρων χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ παρουσία πλήθους πιστών.

Ακολούθησε αρτοκλασία και θείο κήρυγμα από τον Αρχ. Μακάριο Ιακωβάκη, καθώς και η Α’ στάση των Χαιρετισμών της Υπεραγίας Θεοτόκου.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

sakellarioy

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ κ. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

Σήμερα, περισσότερο ίσως από ποτέ, η γιορτή της μέρας της γυναίκας αποκτά ένα πολύ ιδιαίτερο περιεχόμενο.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση

dimos-kalampakas

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ

Του σχεδίου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ: ΣΥΜΠΡΑΞΕΙΣ & ΣΥΝΕΡΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» του Δήμου Καλαμπάκας

Λήγει η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για την πρόσληψη στελεχών στο ΚΕΝΑΚΑΠ

E-mail Εκτύπωση

kenakap

Λήγει την προσεχή Δευτέρα 10 Μαρτίου και ώρα 14:30 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πλήρωση εφτά (7) θέσεων προσωπικού, που προκήρυξε το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Τρικάλων - ΑΑΕ ΟΤΑ (ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε) και προσκαλούσε τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν σχετική αίτηση με αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα μαζί με (επικυρωμένα) αντίγραφα των λοιπών δικαιολογητικών που ζητούνται σύμφωνα με την αναλυτική προκήρυξη.

Παρουσίαση του επίσημου t-shirt του 7ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση

imimarathonios1

Παρουσίαση του επίσημου τεχνικού t-shirt του 7ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκα – Τρίκαλα, Θαν. Σταμόπουλος από την Αναστασία Καρακατσάνη.

Ο Σύλλογος Δρομέων επέλεξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Κλασικού Αθλητισμού για να παρουσιάσει το επίσημο t-shirt του αγώνα. Συγκεκριμένα η αθλήτρια του Γ.Σ. Τρικάλων, Αναστασία Καρακατσάνη, βρέθηκε στον πιο γνωστό χώρο μαζικής άθλησης της πόλης των Τρικάλων, στο πάρκο του Αι Γιώργη, και προπονήθηκε φορώντας το μπλουζάκι της διοργάνωσης. Η Αναστασία όπως μας είπε έμεινε ενθουσιασμένη από την ποιότητα και την εφαρμογή του t-shirt. Επίσης, καταφέραμε και κλέψαμε λίγο από το χρόνο της και μας απάντησε σε μερικές ερωτήσεις μας.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ

                  

        Την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 και ώρα 5:00 μ.μ. θα χοροστατήσει κατά τον πανηγυρικό Εσπερινό των Αγίων Θεοδώρων στην ομώνυμη εορτάζουσα Ι. Μονή όπου θα ψάλει και την Α΄ Στάση των Χαιρετισμών στην Υπεραγία Θεοτόκο.

Σελίδα 330 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com