A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

25η Μαρτίου: Πραγματοποιήθηκε η Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος

E-mail Εκτύπωση

doksologia1

Στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Βησσαρίωνος τελέστηκε η Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κ.κ. Σεραφείμ και στη συνέχεια, τελέστηκε η επίσημη δοξολογία παρουσία των τοπικών πολιτικών, στρατιωτικών, αστυνομικών αρχών και αντιπροσωπειών των σχολείων της πόλης.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε Δ/ντής του 2ου Γυμνασίου Καλαμπάκας Θεολόγος κ. Νικόλαος Πασχάλης.

Το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου 25ης Μαρτίου 1821

E-mail Εκτύπωση

1821b

24η ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 – Ημέρα Δευτέρα
Φωταγώγηση των Δημοσίων, Δημοτικών και Ιδιωτικών Καταστημάτων, Ν.Π.Δ.Δ και Τραπεζών, κατά τις βραδινές ώρες της
 24ης & 25ης Μαρτίου 2014.

Ομιλίες στα Σχολεία της Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης, για την Ιστορική σημασία της Εθνικής Επετείου.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis

Την 25η Μαρτίου ο Ελληνισμός εορτάζει την επέτειο της Επανάστασης ενάντια στον τουρκικό ζυγό. Μονιασμένοι οι Έλληνες ξεσηκώθηκαν το 1821 με σθένος, αντοχή και δίψα για ελευθερία ενάντια στους κατακτητές.

Μήνυμα υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρ. Σινάνη για την 25η Μαρτίου 1821

E-mail Εκτύπωση

sinanis

Το 1838, η 25η Μαρτίου ορίστηκε ως ημέρα εθνικής εορτής, αν και η έκρηξη της επαναστάσεως έγινε λίγες μέρες πριν, γιατί ο ελληνισμός ήθελε να συνδέει τις αναμνήσεις του ιερού αγώνα με την εορτή του Ευαγγελισμού.

MHNYMA ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΝΕΡΟΥ

E-mail Εκτύπωση

sakellarioy

Φίλες και φίλοι,

 

Το νερό είναι ίσως το πολυτιμότερο, αλλά ταυτόχρονα και το πιο ευάλωτο αγαθό που μας παρέχει η φύση. Σημαντικός παράγοντας για την ύπαρξη όλων των ζωντανών οργανισμών της χλωρίδας και πανίδας κάθε τόπου.

Επίσκεψη του αντιπεριφερειάρχη κ. Τσίγκα στο Επιμελητήριο Τρικάλων

E-mail Εκτύπωση

tsigkas

Το Επιμελητήριο Τρικάλων επισκέφθηκε την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014 ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Γιώργος Τσίγκας ο οποίος συζήτησε με τον πρόεδρό του κ. Βασίλη Γιαγιάκο για ζητήματα αναπτυξιακού ενδιαφέροντος.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Άνοιξε το ΤΑΧΙSnet για υποβολή φορολογικών δηλώσεων 2014                      

Σε λειτουργία τέθηκε από το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαρτίου 2014 η εφαρμογή υποβολής φορολογικής δήλωσης 2014 (για εισοδήματα του 2013), στη διαδικτυακή σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών συστημάτων ΤΑXIS Net (http://www.gsis.gr/gsis_site/). Εφέτος όλοι οι φορολογούμενοι θα υποβάλλουν μέσω του TAXIS NET τις φορολογικές τους δηλώσεις, κατά το επόμενο διάστημα και μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014, οπότε λήγει η σχετική διορία που έχει ορίσει το υπουργείο Οικονομικών. Απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσβαση στη σχετική εφαρμογή του TAXISnet και την υποβολή της δήλωσης είναι οι υπόχρεοι να διαθέτουν τους απαραίτητους κωδικούς (κλειδάριθμος) στο πληροφοριακό σύστημα.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis

Και επίσημα σήμερα είναι η πρώτη ημέρα της άνοιξης. Η ημέρα αυτή ας μας θυμίσει ότι ο άνθρωπος οφείλει να έρθει πιο κοντά στο δάσος και τον φυσικό μας πλούτο. Η ανάγκη προστασίας του δάσους και γενικότερα της χλωρίδας είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη επιβίωση. Ιδιαίτερα στις μέρες μας, με τις αρνητικές εξελίξεις στα περιβαλλοντικά θέματα, όπως οι κλιματικές αλλαγές, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, η ερημοποίηση της γης, οι απειλές στη βιοποικιλότητα και η εκτεταμένη υλοτόμηση.

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ

E-mail Εκτύπωση

mpoufidis

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα η έννοια του ρατσισμού υφίσταται και εκφράζεται μέσα από ιδεολογίες, νοοτροπίες, στάσεις και διαδικασίες περιθωριοποίησης, διάκρισης και αποκλεισμού όλων των δήθεν «διαφορετικών» από εμάς, κυρίως με βάση το χρώμα τους ή την εθνολογική ταυτότητά τους, ακόμη και τα θρησκευτικά τους πιστεύω.

Συνεχίζει τις συναντήσεις με φορείς ο Χρήστος Σινάνης

E-mail Εκτύπωση

mask1

Συνεχίζοντας τις επαφές με τους φορείς της πόλης μας, ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Χρήστος Σινάνης, συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ΜΑΣΚ το μεσημέρι, 20-3-2014.

Σελίδα 327 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com