A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Μεγάλη επιτυχία Καλαμπακιώτισας Αθλήτριας

E-mail Εκτύπωση

plisioti1

Διεξήχθησαν την Μ. Δευτέρα 14-4-14 Διασυλλογικοί Αγώνες Στίβου της Θεσσαλίας (4ος όμιλος),κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων στο Στάδιο Αλκαζάρ στην Λάρισα. 

Σ.Τ.Ε.Μ.: Δυναμικό παρών στην Travel Trade Athens 2014

E-mail Εκτύπωση

stem

Με επιτυχία και αρκετό ενδιαφέρον συμμετείχε την Δευτέρα 14/4/14, ο Σ.Τ.Ε.Μ. με εκπροσώπους τον Ηλία Μαυραγάνη και τον Γιώργο Κουρέλη στην παρουσίαση και γνωριμία της περιοχής μας, κατά τη διάρκεια της παραπάνω συνάντησης που διοργάνωσε ο δήμος της Αθήνας, η τουριστική εταιρία του δήμου (ΕΑΤΑ), το Athens Convention & Visitors Bureau και ο Σύνδεσμος Tour Operators Ευρώπης (ΕΤΟΑ). 

Με θεσμικούς φορείς στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και ο Παναγιώτης Πάτρας

E-mail Εκτύπωση

elia

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας για τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, οι υποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ και Παναγιώτης Πάτρας πραγματοποιούν την Πέμπτη 17/4/2014 σειρά συναντήσεων με θεσμικούς φορείς στα Τρίκαλα και την Καλαμπάκα.

Επίσκεψη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Ν. Τσιλιμίγκα στo Δημαρχείο Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

tsilimigkas1

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Νίκος Τσιλιμίγκας, συνοδευόμενος από τον Υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Ευθύμιο (Μάκη) Ιακωβάκη, την περιφερειακή σύμβουλο κ. Λώρεν Κασσοπούλου, τον αναπληρωτή γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Θωμά Χαχάμη κ.ά., επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου και είχαν μια πρώτη συνάντηση και γνωριμία.

Συνεδριάζει εκτάκτως το Δ.Σ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

dimos-antilogosnews

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας στις 17 Απριλίου 2014 ημέρα Μεγ. Πέμπτη και ώρα 13,00 στο Εργατικό Κέντρο Καλαμπάκας   για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα.

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΣΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΩΡΩΝ

E-mail Εκτύπωση

serafeim2

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ από Μεγ. Παρασκευή έως και Παρασκευή Διακαινησίμου θα κινηθεί ως ακολούθως :

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΜΑΝΔΗΛΑ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ)

E-mail Εκτύπωση

mantilas1

Την Tετάρτη 23ην του μηνός Απριλίου 2014, εορτή του Αγίου Μεαλομάρτυρος Γεωργίου, Εορτάζει και Πανηγυρίζει το εξωκκλήσιον του Αγίου Γεωργίου Μανδηλά Καστρακίου.

Το απόγευμα της Τρίτης της διακαινησίμου και περί ώρα 6:30 θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός. Στο τέλος του εσπερινού θα τελεσθεί η αρτοκλασία.

ΚΑΣΤΡΑΚΙ:ΥΠΟΔΟΧΗ ΙΕΡΩΝ ΛΕΙΨΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ

E-mail Εκτύπωση

kastraki

Από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων

 Το απόγευμα της Δευτέρας Διακαινησίμου 21 Απριλίου 2014 και ώρα 6:00μ.μ. στον κεντρικό ναό του χωριού, των Αγίων Πέτρου και Παύλου, θα γίνει η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων και των Αγίων Εικόνων από τις Ιερές Μονές των Αγίων Μετεώρων. Εν συνεχεία θα ακολουθήσει ο πασχαλινός εσπερινός.

Επίσκεψη Χρήστου Μιχαλάκη σε έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί

E-mail Εκτύπωση

mixalakis0

«Ικανοποιούμε τα αιτήματα των τοπικών κοινωνιών, σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό», σχολίασε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, με αφορμή την επίσκεψή του σε έργα τα οποία έχουν ολοκληρωθεί.

Επίσκεψη του κ. Γ. Τσίγκα στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων.

E-mail Εκτύπωση

  tsigkas1

Επίσκεψη στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Τρικάλων, στο Μ.Κεφαλόβρυσο, πραγματοποίησε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας σε θέματα δημόσιας υγείας, κοινωνικής μέριμνας, μεταφορών και επικοινωνιών Κος Γιώργος Τσίγκας.

Σελίδα 319 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com