A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Δημήτρης Σακελλαρίου στα Χάσια

E-mail Εκτύπωση

sakel1

Την Τετάρτη 7 Μαΐου ο συνδυασμός "Δημιουργίας Συνέχεια" επισκέφτηκε τη δεύτερη μεγαλύτερη δημοτική ενότητα του Δήμου μας, τα Χάσια, και πιο συγκεκριμένα τον Άγιο Δημήτριο, τον Ξηρόκαμπο, την Οξύνεια, το Κακοπλεύρι, τις Σταγιάδες και την Αγναντιά.

Στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

E-mail Εκτύπωση

lioutas

Στο φυσικό του χώρο, το Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Συνάντηση με συναδέρφους και φίλους είχε στο Επιμελητήριο Τρικάλων ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας.

O ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΜΑ

E-mail Εκτύπωση

agorastos1

Κ. Αγοραστός σε μεγάλη συγκέντρωση στον Παλαμά: «Η ιστορία θα είναι αμείλικτη με όποιον θέσει τα πολιτικά του συμφέροντα πάνω από τη σωτηρία της πατρίδας και της Θεσσαλίας»

«Στην πρώτη γραμμή των κοινωνικών αγώνων η περιφέρεια Θεσσαλίας»

Συνεχίζει ο Μπουφίδης με επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες.

E-mail Εκτύπωση

mpouf1

Στις 7/5/2014, ο συνδυασμός ‘Όραμα & Δράση … για το Δήμο Καλαμπάκας’ με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο για το Δήμο Καλαμπάκας, κο Ιωάννη Μπουφίδη και υποψηφίους του συνδυασμού, επισκέφθηκε το Πολεοδομικό Γραφείο Καλ/κας, το Δημαρχείο, το ΚΕΝΑΚΑΠ, το Ε.Σ.Υ. και το Δασαρχείο Καλ/κας, όπου είχαν επαφές με τους υπαλλήλους των υπηρεσιών και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν από κοντά τα προβλήματα των υπηρεσιών και την πιθανότητα εξεύρεσης λύσεων.

Το Σάββατο στο Ράδιο Σταγών το Debate των Υποψηφίων Δημάρχων Δ. Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

stagon

Στο Ράδιο Σταγών θα βρεθούν το επόμενο Σάββατο 10 Μαΐου το πρωί οι υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Καλαμπάκας όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ραδιοφωνικό Debate στην ιστορία του τοπικού ραδιοφώνου.

Περιοδεία σε χωριά του Δήμου του κ. Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Η αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπο του κ. Σινάνη και του συνδυασμού του συνεχώς μεγαλώνει. Οι κάτοικοι των χωριών υποδέχονται με μεγάλη χαρά την Αδέσμευτη Ενωτική Πρωτοβουλία, καταθέτουν τα προβλήματά τους , εκφράζουν τις απόψεις τους, για το Δήμο Καλαμπάκας που περιμένουν να δούνε μετά τις εκλογές.

ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 08-05-2014

E-mail Εκτύπωση

mixalakis

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλάκης την Πέμπτη 08-05-2014, θα επισκεφθεί τις κάτωθι περιοχές:

Ο Γιάννης Μπουτίνας στον πρώην Δήμο Κόζιακα και πρώην Δήμο Φαλώρειας

E-mail Εκτύπωση

mpoutinas1

Στην περιοχή του πρώην Δήμου Κόζιακα και πρώην Δήμου Φαλώρειας βρέθηκε ο υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού ,Γιάννης Μπουτίνας την Τετάρτη το απόγευμα . Εκεί μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη και αρκετούς συνυποψήφιους συμβούλους άκουσαν τα προβλήματα των κατοίκων και πήρε ο ίδιος ο κ. Μπουτίνας τη διαβεβαίωση για τη θετική τους ψήφο .

Την Χριστίνα Χαλιλοπούλου καλωσόρισε στα Τρίκαλα ο Θανάσης Λιούτας

E-mail Εκτύπωση

lioutas

Με την συνυποψήφια ευρωβουλευτή Χριστίνα Χαλιλοπούλου τα είπε σε χαλαρό κλίμα το βράδυ της Τρίτης ο Θανάσης Λιούτας. Την   υποψήφια ευρωβουλευτή που μεταξύ των άλλων, είναι αναπληρώτρια Γραμματέας της Γραμματείας Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης και επικεφαλής του εθνικού σχεδιασμού του στρατηγικού σχεδίου δράσης ενσωμάτωσης Roma της Γραμματείας Παλιννοστούντων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων της Νέας Δημοκρατίας, καλωσόρισε στην πόλη των Τρικάλων ο Θανάσης Λιούτας ως ο μοναδικός Θεσσαλός υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

E-mail Εκτύπωση

aep

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014

6:30   ΓΕΡΑΚΑΡΙ

7:30 ΛΟΓΓΑΣ

8:30   ΚΟΝΙΣΚΟΣ

Σελίδα 309 από 461

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com