A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Καταργούνται 12 σχολεία στο νομό Tρικάλων

E-mail Εκτύπωση

sxoleia

Για υπογραφή, στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, έχει σταλεί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που ορίζει ποιες σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ιδρύονται, συγχωνεύονται και καταργούνται, το νέο σχολικό έτος 2014-15.

Τα νέα για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Τρικάλων δεν είναι καλά, καθώς προβλέπεται η κατάργηση 12 συνολικά δημοτικών και νηπιαγωγείων και ο υποβιβασμός άλλων 10 σχολικών μονάδων. Αντ' αυτού ιδρύεται μόλις ένα νηπιαγωγείο και προάγονται δύο δημοτικά και ένα νηπιαγωγείο.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ

E-mail Εκτύπωση

mixalakis-01

Συνεχίζει καθημερινά τις επαφές του με κατοίκους ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιος με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστος Μιχαλάκης.

Σε κάθε γωνιά της Θεσσαλίας ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

E-mail Εκτύπωση

lioutas1

Κάθε γωνιά της Θεσσαλίας επισκέπτεται αυτές τις ημέρες ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας προκειμένου να συναντηθεί με φίλους απ’ όλη την Περιφέρεια για να διαχυθεί το μήνυμα ότι η Θεσσαλία μπορεί και πρέπει να έχει τον δικό της άνθρωπο στο νέο Ευρωκοινοβούλιο.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση

sakellarioy

Την Παρασκευή 16 Μαΐου στις 9 το βράδυ στην πλατεία Ρήγα Φεραίου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Δήμου Καλαμπάκας Δημήτρη Σακελλαρίου.

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του Υπ. Δημάρχου Χρήστου Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

sinanis1

Πλήθος κόσμου γέμισε την κεντρική πλατεία της πόλης προκειμένου να παρακολουθήσει την κεντρική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου Καλαμπάκας Χρήστου Σινάνη.
Πριν από την ομιλία του κ. Σινάνη παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι έλαβαν θέσεις δεξιά και αριστερά του αρχηγού τους.

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

mixalakis2

Εκατοντάδες είναι καθημερινά οι πολίτες που συρρέουν στο εκλογικό κέντρο του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων και εκ νέου υποψήφιο με τον Συνδυασμό «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» Χρήστο Μιχαλάκη, προκειμένου να δηλώσουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του και τον Συνδυασμό γενικότερα.

Πρόγραμμα Επισκέψεων του Μάκη Ιακωβάκη

E-mail Εκτύπωση

tsilimigkas-iakovakis

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

 

Πρωί

Θα δεχτεί φίλους και ψηφοφόρους στο Εκλογικό Κέντρο

Οι Ηπειρώτες στηρίζουν Θανάση Λιούτα

E-mail Εκτύπωση

lioutas1

Την Πρόεδρο κα. Νίκη Χύτα, τη Γενική Γραμματέα κα. Αθηνά Οικονόμου και τον Ταμεία κ. Παναγιώτη Φλώρο του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Τρικάλων υποδέχθηκε στο γραφείο του, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας με τους οποίους είχε μια εγκάρδια συζήτηση.

Επαφές για τον Γιάννη Μπουτίνα

E-mail Εκτύπωση

mpoutinas1

Ο υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, Γιάννης Μπουτίνας, σ αυτή την πρώτη προεκλογική του περίοδο ως υποψήφιος πλέον, επέλεξε τη μέθοδο ¨πόρτα – πόρτα¨, μ ένα λιτό αγώνα, να σφίξει το χέρι όσο γίνεται περισσότερων ανθρώπων, ν ακούσει τα προβλήματα τους, ν αφουγκρασθεί τα ¨θέλω¨ τους, να προετοιμαστεί για την επικείμενη εκλογή του στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Προεκλογική ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου κ. Χρήστου Σινάνη

E-mail Εκτύπωση

aep

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Χρήστος Σινάνης και τα στελέχη της Αδέσμευτης Ενωτικής Πρωτοβουλίας θα πραγματοποιήσουν την κεντρική τους ομιλία στην Πλατεία Ρήγα Φεραίου την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014 και ώρα 21:00

Σελίδα 305 από 461

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com