A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο ιατρός και Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

E-mail Εκτύπωση PDF

liappΠαγκόσμια Ημέρα Υγείας, η 7η Απριλίου, αποτελεί μια ιδι-αίτερη ευκαιρία επικαιροποίησης του ενδιαφέροντος και των ανησυχιών μας για τη συνολική Υγεία της κοινωνίας. ...

Μιας κοινωνίας που τόσο σε εθνικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο δοκιμάζεται σκληρά από συγκυρίες, τρόπους ζωής, νοοτροπίες και ανεπάρκειες οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο τόσο τη σωματική, όσο και την ψυχική μας Υγεία. Η αποτελεσματικότητα, η διαφάνεια, η άοκνος φροντίδα για τον πάσχοντα, η υπευθυνότητα και η ενσυναίσθηση αποτελούν τα κομβικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που οφείλουν να προσδιορίζουν τις διαδρομές μας, εντός του χώρου της προσφοράς Υπηρεσιών Υγείας στους πολίτες. Ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά στους ψυχικώς πάσχοντες συνανθρώπους μας και τις ιδιαίτερες ανάγκες που χαρακτηρίζουν τη θεραπεία, την κοινωνική τους επανένταξη και την απο-στιγματοποίησή τους. Έννοιες οι οποίες εκφράστηκαν στο πλαίσιο του σημερινού εορταστικού BAZAAR το οποίο έλαβε χώρα στην Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς "Άγιοι Ανάργυροι", με Πασχαλινές Λαμπάδες και καλλιτεχνήματα, από τους ασθενείς. Με την έμπνευση και τη δημιουργικότητα να αναδεικνύονται σε πολύτιμα θεραπευτικά εργαλεία, ιδιαίτερα αυτές τις Άγιες Ημέρες της Αλληλεγγύης και της Αγάπης....

 

Χρίστος Χ. Λιάπης MD, MSc, PhD
Ψυχίατρος-Διδάκτωρ Παν/μίου Αθηνών
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Twitter:@Chris_Liapis

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com