A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αποχώρηση από τους ΑΝ.ΕΛ. του Κώστα Πατέρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Επιστολή, με την οποία δηλώνει την αποχώρησή του από τους K. PaterasΑΝ.ΕΛ απέστειλε ο συμπατριώτης μας, Πολιτευτής κ. Πατέρας Κωνσταντίνος προς τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνο Καμμένο.

 

Η επιστολή
Κύριε Καμμένε,
Στις Εκλογές του 2015 προσεχώρησα στο κόμμα σας, γιατί είχα την ψευδαίσθηση ότι θα φέρνατε στην πολιτική αρένα, Αρχές και Αξίες, που είχαν ξεχαστεί προ πολού και ότι θα ήσασταν αντίθετος με τις μέχρι τότε καταστροφικές πολιτικές. Αν και ήμουν απολύτως βέβαιος πως δεν επρόκειτο ποτέ να εκλεγώ βουλευτής σε ένα τετραεδρικό νομό, πύκνωσα τις τάξεις και σας έφερα χιλιάδες σταυρούς, όπως σας έφεραν και οι άλλοι υποψήφιοι ανα την Ελλάδα και όλοι μαζί σας βάλαμε στην Βουλή. Στις Εκλογές του περασμένου Σεπτεμβρίου ήμουν και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στα Τρίκαλα, μιας και ήμουν πρώτος σε σταυρούς προτίμησης.
Είστε ενάμιση χρόνο στην εξουσία και ούτε τα Μνημόνια σχίσατε, ούτε τους δύστυχους πολίτες αυτής της χώρας ανακουφίσατε αλλά φέρατε τρομερά μέτρα για όλους μας. Ανατρέψατε υποσχέσεις, ξεχάσατε τα προγράμματά σας, συνεργαστήκατε με τον ΣΥΡΙΖΑ για να σώσετε δήθεν την πατρίδα αλλά μάλλον σώσατε την παρτίδα όλων σας, και δείξατε πως ενδιαφέρεστε μόνο για τις πολιτικές καρέκλες ενώ στήσατε την δική σας παρεοκρατία. Δεν αντιδράσατε στο κομματικό κράτος που στήνει ο ΣΥΡΙΖΑ και σχεδόν λησμονήσατε όλους τους πολιτευτές, της επαρχίας, όλα τα στελέχη και όλους τους ψηφοφόρους, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Που είναι η ισονομία, η ισότητα, η αξιοκρατία και η διαύγεια που λέγατε;
Η εντύπωση που έχει ο Λαός σήμερα είναι ότι κάνατε το παν για να σώσετε το πολιτικό σας σαρκίο και για να είστε στην εξουσία, ξεχνώντας την άποψη του Αγάθωνα «ότι οι Άρχοντες δεν θα κυβερνούν για πάντα». Σ' αυτό το πλαίσιο είναι και η πολιτική που ακολουθήσατε στο θέμα της στελέχωσης στον τομέα της Υγείας. Όλες οι Υ.ΠΕ. της χώρας έπεσαν στα χέρια του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν υπήρχε κανένα αξιόλογο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛ. για να το αξιοποιήσετε; Ενδεχομένως να σας πείραξε που σας έγραψα πως «Μας πουλήσατε όλους αντί πινακίου φακής και βλάψατε ανεπανόρθωτα την περιφέρεια Θεσσαλίας και το κόμμα και ότι ή γυαλός είναι στραβός ή στραβά αρμενίζετε».
Φαίνεται πως δεν αντέχετε την καλόπιστη και εποικοδομητική κριτική που σας έκανα τελευταία για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης, για τα όσα τραγελαφικά γίνονται στο Υπουργεί Παιδείας και στο Υπουργείο Υγείας, ενώ εσείς σιωπάτε επικίνδυνα, και για το θέμα της παραίτησης Μουζάλα, πως εσείς, κακώς,αναδείξατε και εν συνέχεια «το κάνατε γαργάρα», προκειμένου να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες. Δεν ξεχνώ βέβαια τα όσα δηλώσατε για το 24% του Φ.Π.Α. που με χέρια και με πόδια τον ψηφίσατε όλοι σας.
Δεν είμαι οπαδός της τακτικής του «λάθρα βιώσας» και δεν έγινα κομματικό φερέφωνο κανενός, γιατί πιστεύω πως η ελευθερία του λόγου είναι βασικό συστατικό της Δημοκρατίας και εχθρός της Ολιγαρχίας, του Αυταρχισμού και τον Ολοκληρωτισμού.
Είστε αρκετό χρόνο στην εξουσία και μπορούν πλέον οι πολίτες να σας κρίνουν και να σας κατακρίνουν, πολύ δε περισσότερο οι πολιτευτές που σας στήριξαν για να πιάσετε τα έδρανα στη Βουλή. Φίμωτρο δεν μπορείτε να περάσετε σε κανέναν και δεν επιτρέπεται σε Δημοκρατικές κοινωνίες. Η διαφάνεια είναι και συστατικό σύζευξης και προόδου.
Ο καθένας μας κ. Καμμένε έχει την πολιτική του ιστορία, η οποία κρίνεται κάθε φορά που έρχονται εκλογές. Έτσι θα κριθείτε και εσείς κι εγώ για την ορθότητα των όσων γράψαμε, των όσων είπαμε και των όσων υλοποιήσαμε. Οι ελπίδες που είχα μέσα μου ότι μπορείτε να αντισταθείτε στις Παράλογες, στις Αντιχριαστιανικές και στις Αντικοινωνικές πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαψευσθεί και γι' αυτό ΑΠΟΧΩΡΩ από το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων που εσείς το ιδρύσατε, εμείς το στηρίξαμε και εσείς με την παρέα σας θα το καταστρέψετε.
Σας έδωσα πολλά. Δεν πήρα τίποτα. Μου χρωστάτε δεν σας χρωστάω και μην ξεχνάτε πως και ο Κρόνος έτρωγε τα παιδιά του αλλά τελικά έχασε την εξουσία και φυσικά, όταν οι λαοί ξυπνούν οι τύραννοι πεθαίνουν.
Δρ. Κώστας Πατέρας
D. Ed., M. Ed., Ph.D.

 

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com