A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αρετή Βάλλα: «Η ενασχόληση με τα κοινά είναι μεράκι κ. Σακελαρίου»

E-mail Εκτύπωση
anasxolisiΝιώθω την ανάγκη να δημοσιοποιήσω την τραγική εικόνα την οποία αντίκρισα μετά την σημερινή επίσκεψη μου στο χωριό την Τζούρτζια Ασπροποτάμου.

Η εγκατάλειψη που γνωρίζει από πλευράς της δημοτικής αρχής είναι εμφανής σε κάθε κίνηση του ματιού.

Η δημοτική αρχή αδιαφορεί για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας βάζοντας σε κίνδυνο ακόμη και τη δημόσια υγεία. Οι κάδοι ξεχειλίζουν από σκουπίδια σε όλα τα σημεία του χωριού. Οι φωτογραφίες που επισυνάπτω είναι αδιάψευστος μάρτυρας αλλά και οι μαρτυρίες των κατοίκων που μιλούν για το κίνδυνο της δημόσιας υγείας που παραμονεύει. Τα μονοπάτια του χωριού είναι σε κακό χάλι αλλά ακόμα και οι τσιμεντοστρωμένοι δρόμοι διακοσμούνται από τσουκνίδες . Ακόμα, και ο μοναδικός δρόμος που οδηγεί στη πλατεία αλλά και στην εκκλησία του χωριού είναι γεμάτος σκουπίδια και υπολείμματα λάσπης κρύβοντας την ομορφιά του πέτρινου μονοπατιού. Όλα αυτά θα τα αντικρύσει κάποιος αφού καταφέρει να φτάσει στο κέντρο skoupidiaτου χωριού καθώς οι δρόμοι είναι γεμάτοι πέτρες, το καθαρό οδόστρωμα έχει μειωθεί στο μισό και ο κίνδυνος να θρηνήσουμε ανθρώπινες ζωές υπαρκτός .

Το χωριό μας γνωρίζει μοναδική εγκατάλειψη και σε μια εποχή μάλιστα που όλο και περισσότεροι προτιμούν τον ορεινό όγκο για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η δημοτική αρχή επίσης με την αδιαφορία της δε στηρίζει τις προσπάθειες νέων ανθρώπων που επενδύουν στο ορεινό όγκο στο τομέα της εστίασης καθώς βασικές προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί μια περιοχή είναι η καθαριότητα και η προσβασιμότητα.

Αρετή Βάλλα

Δημότης Καλαμπάκας

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com