A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο εξευτελισμός μιας χώρας και όχι μόνο……..

E-mail Εκτύπωση PDF

Του Βάιου Καραλή

Ποιος το περίμενε ο 21ος αιώνας να φέρει για την Vaios Karalisπατρίδα μας και τους πολίτες της τέτοια κατάντια! Τα τελευταία έξι χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν κάνει και κάνουν ότι μπορούν για να επιβεβαιώσουν ότι είμαστε πλέον κράτος της βόρειας Αφρικής....

Αν δεν μπορούμε να το νιώσουμε εμείς εδώ στην χώρα μας, διότι πολλοί από εμάς ζούμε στην κοσμάρα μας, το νιώθουν όμως οι Έλληνες μετανάστες αλλά και οι επιχειρηματίες που συνεργάζονται με χώρες της Ε.Ε. Η έλλειψη σεβασμού και εμπιστοσύνης, το κρυφό χαμόγελο, δείχνουν κάθε μέρα την κατάντια μας.
Η εξωτερική πολιτική μας και όχι μόνο θυμίζει νηπιαγωγείο. Η κυβέρνηση θυμίζει παιδί βρεφικής ηλικίας, που φωνάζει όπως την υποδεικνύουν. Περίγελος !!!!!! Μιλώ συνεχώς με Έλληνες που ζουν στο εξωτερικό και έχουν εκεί σημαντική υπόσταση και αυτά που ακούω δεν περιγράφονται......Λυπάμαι όχι για εμάς, άλλα για τα παιδιά μας, που θα αναγκαστούν προικισμένα να δουλέψουν στο εξωτερικό και δεν θα μπορούν να έχουν τον σεβασμό της εκεί κοινωνίας, διότι προέρχονται από την Ελλάδα!!!!
Έχουμε εμείς κάποια σχέση με τους αρχαίους Έλληνες?
Όπως είπε κάποτε και ο καθηγητής Λιαντίνης, υπάρχει σήμερα οικογένεια, δάσκαλος, εκπαίδευση? Ο μεγάλος δάσκαλος είναι ο δημοσιογράφος και μάλιστα ο αμαθής και καιροσκόπος δημοσιογράφος, που τον βλέπουνε και τον ακούνε εκατομμύρια άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι. Αυτό κυριαρχεί στην ελληνική πραγματικότητα.
Το τραγικό όμως δεν είναι μόνο αυτό αλλά και το ότι η πιο άμεση εξουσία στον πολίτη, οι δήμοι και αυτοί δεν δίνουν καμία ελπίδα. Δεν μπορεί σχεδόν μόνιμα να λες ''δεν μπορώ'' και να αισθάνεσαι ότι κάνεις το καθήκον σου στις λογικές απαιτήσεις των ανθρώπων των χωριών για καθαριότητα σε παιδικές χαρές, σε δρόμους, κοινόχρηστους χώρους ποταμιά, λακκούβες κ.α. Όλοι μας τα δημοτικά τέλη τα πληρώνουμε με το παραπάνω.......
Άρα τι μένει σε κεντρική και δημοτική εξουσία? Όταν δεν μπορώ, ''ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΑΙ''.
Διαφορετικά, είμαι ''δούλος '' της εκάστοτε εξουσίας και όχι μόνο...Υ.Σ.
Η παραίτηση του κ. Τσιαντούλα από αντιδήμαρχο καθαριότητας μόνο αδυναμία δεν δείχνει. Δείχνει δύναμη και αίσθημα ευθύνης! Τι είναι όμως αυτό που οδηγεί έναν αντιδήμαρχο σε παραίτηση? Δεν το γνωρίζω. Γνωρίζω όμως πολύ καλά ότι ένας ''Στρατηγός ηγέτης'' δεν στέλνει τον αξιωματικό του στην μάχη με πέντε στρατιώτες !!! Είναι σίγουρο ότι θα την χάσει την μάχη...... Άρα την ευθύνη θα την αναζητήσουμε στον ''Στρατηγό''. Πρέπει να καταλάβουμε επιτέλους ότι η μαγική λέξη στον αιώνα που ζούμε για τις δυτικές φιλελεύθερες κοινωνίες είναι η λέξη ΄΄ευελιξία΄΄! Εκεί είναι το μυστικό της επιτυχίας. Για αυτό έγραψα κάποτε για τον ''ηγέτη''. Στόχος μου δεν είναι να γράφω εκθέσεις ιδεών, αλλά να φανώ χρήσιμος στο νέο ''γίγνεσθαι'' το οποίο είναι ήδη μπροστά μας. Πρέπει να πω ένα μπράβο στον αντιδήμαρχο κ. Ράντο, για την γρήγορη διευθέτηση σε ενημέρωση, που του έκανα, για σήματα οδικής κυκλοφορίας στη Σαρακίνα και τον Βυτουμά.
Η Σαρακίνα εκτός της κεντρικής πλατείας έχει να καθαριστεί από τον Ιούλιο του 2015 λίγο πριν την γιορτή καλαμποκιού στις 1 Αυγούστου. Τα συμπεράσματα δικά σας ......

 

Καραλής Βάιος.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com