A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Αφορολόγητο το 30% του εισοδήματος με αποδείξεις και κάρτες

E-mail Εκτύπωση PDF

apodeixeissssΤο θολό τοπίο σχετικά με τις αποδείξεις εξακολουθεί να υπάρχει και ήδη πέρασε ακόμη ένας μήνας και το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι με το αφορολόγητο....
Ωστόσο, όπως αναφέρει το Βήμα, για εφέτος, οι φορολογούμενοι θα πρέπει να συγκεντρώσουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 30% του συνολικού δηλωθέντος εισοδήματος (από 10% που ήταν τα προηγούμενα χρόνια) και μάλιστα αυτές να προέρχονται από τη χρήση πλαστικού χρήματος για αγορές που θα γίνουν μετά την ψήφιση της σχετικής διάταξης που αναμένεται σύντομα να έρθει στη Βουλή.
Για συναλλαγές που πραγματοποιούνται ως την ψήφιση της διάταξης οι πολίτες μπορούν να κρατούν και τις αποδείξεις που γίνονται με μετρητά.
Ωστόσο, σύμφωνα και με το εnikonomia.gr, για άτομα που έχουν γεννηθεί ως 31 Δεκεμβρίου 1950, δηλαδή για όσους είναι πάνω από 65 ετών, δεν θα ισχύει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υποχρεωτικότητα χρήσης πλαστικού χρήματος για τη συγκέντρωση αποδείξεων.
Η συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών θα μπορούν να χρησιμοποιούν μετρητά προκειμένου να εξασφαλίσουν σε αποδείξεις το 30% ή και λιγότερο του ετήσιου εισοδήματος (το ποσοστό θα εξαρτηθεί από την τελική απόφαση που θα λάβει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών) για να τύχουν την έκπτωση φόρου των 2.100 ευρώ που οδηγεί αυτόματα σε αφορολόγητο 9.550 ευρώ.
Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο εμφανίζεται ακόμη και σήμερα ανέτοιμο να καταθέσει το σχέδιό της παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δύο μήνες σχεδόν από τη νέα χρονιά και οι πολίτες δεν γνωρίζουν αν πρέπει να συγκεντρώνουν τις χάρτινες αποδείξεις ή αν πρέπει να κάνουν αγορές με πλαστικό χρήμα.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com