A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Παγωνιά ως τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα

E-mail Εκτύπωση PDF

pagoniaaΚατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας, τους πολύ ενισχυμένοι βοριάδες και τις παροδικές χιονοπτώσεις στα ανατολικά και νότια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού...

για σήμερα, Σάββατο 23 Ιανουαρίου, μετά την επιδείνωση που παρουσιάστηκε από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.
Οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν μέχρι τη Δευτέρα, ενώ κατά τη διάρκεια της Κυριακής ενδέχεται να υπάρξει νέα υποτροπή των χιονοπτώσεων.
Μέχρι και το μεσημέρι, εκτός από τα ορεινά και ημιορεινά, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας (κυρίως Χαλκιδική), των Σποράδων, της Εύβοιας, της ανατολικής Θεσσαλίας (κυρίως ανατολική Μαγνησία) και της ανατολικής Στερεάς (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής). Οι χιονοπτώσεις θα είναι κατά κανόνα ασθενείς, ωστόσο στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές εκτεθειμένες στο Αιγαίο θα παρουσιάσουν διαστήματα μεγαλύτερης έντασης.
Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις ενδέχεται να εκδηλωθούν σε νησιωτικές περιοχές του ανατολικού Αιγαίου και των βόρειων Κυκλάδων, ενώ στη βόρεια και ανατολική Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη θα εκδηλωθεί χιονόνερο στα πεδινά και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά τμήματα. Κατά τη διάρκεια του Σαββάτου τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Εύβοια και στην Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό, Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί με εντάσεις που θα φτάνουν τα 8 και πιθανόν τοπικά τα 9 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις.
Για την Αττική, αναμένονται κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με παροδικές και κατά κανόνα ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, βορειοανατολικά και δυτικά τμήματα. Πυκνότερες θα είναι οι χιονοπτώσεις στα βόρεια και δυτικά ορεινά.
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com