A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras kostas -foto.gifΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D. ,, Πολιτευτής. ΑΝ.ΕΛ

Όλοι οι πολίτες αυτής της χωράς, τουλάχιστον σήμερα γνωρίζουν, για το πώς και για το γιατί φτάσαμε στο «τελευταίο σκαλί ....της σκάλας του κακού»....

Εάν ρωτήσεις ακόμα και «την κουτσή Μαρία» που λέγει ο Λαός θα σου απαντήσει πως μας κατεστρεψαν οι λανθασμένες πολιτικές των κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της Ν.Δ.,η μεγάλη ληστεία του κρατικού πλουτου,η αναξιοκρατία, η οικογενειοκρατία και το ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Αυτές οι αγκυλώσεις του πολιτικού συστήματος κρατούσαν δέσμιους τους Έλληνες και σχεδόν οι περισσότεροι περίμεναν να διορίσουν στο Δημόσιο δικά τους προσωπα,με την βοήθεια και την βούληση των πολιτικών προσωπων.Αυτη,όμως η τακτική δημιούργησε ένα υπέρογκο κρατισμο,που λειτούργησε σε βάρος των ελευθέρων επαγγελμάτων και κατάστρεψε την πραγματική οικονομία.
Ο Λαός ,μετά την εφαρμογή των καταστροφικών μνημονιων,κατάλαβε πως δεν έπρεπε πλέον να ξαναστηριξει το σάπιο και παλαιό πολιτικό συστημα,αφού φυσικά έφτασε στην εξαθλιωση,στην τρομερή ανεργια,στο κλείσιμο των επιχειρήσεων και στην μετανάστευση επιστημονικού και αξιόλογου δυναμικου.Ετσι αποφάσισε να αλλάξει τις κυβερνήσεις του δικομματισμού και να στηρίξει στις τρεις εκλογικές αναμετρήσεις του 2015 την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δηλ τους Τσίπρα και Καμένο.
Δυστυχώς ,σήμερα βρισκόμαστε σε μια απίστευτη προκληση.Την στιγμή που ο Ελληνικός Λαός υποφερει,ασταματητοι είναι οι διορισμοί συγγενών βουλευτών και υπουργών σε μεγάλες θέσεις. Ανύπαρκτα μέχρι χθες στελέχη, με συνοπτικές και αναξιοκρατικές διαδικασιες,μεσα σε μια νύχτα....αναρριχώνται σε υψηλές θεσεις,με παχυλούς μισθούς προκαλώντας την κοινή γνώμη.
Θα ανέμενε κανείς μια διαφορετική ηθική και ένα ξεχωριστό πρόσωπο, κυρίως από την Αριστερά. Έτσι δίνουν τροφή, σε όσους ευθύνονται για την καταστροφή της χωράς,για να πολεμούν την Κυβέρνηση και να τονίζουν πως τίποτε ουσιαστικά δεν αλλαξε, Εκατοντάδες ονόματα διορισμένων, δυναμιτίζουν την Συγκυβέρνηση και αποδυναμώνουν την γραμμή περί ισοτητας,αξιοκρατιας.δικαιοσυνης και ηθικης.Το έργο της φαυλότητας και της αναξιοκρατίας το πλήρωσε ακριβά η χωρά μας,και οι περιπτώσεις Καφανταρη,Αναγνωστοπουλου και μερικών άλλων «καραμπινάτων»τοποθετησεων,αμαυρωνουν την καλή εικόνα της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,απογοητευουν τον Λαό και δίνουν «όπλα» στους αντιπάλους.
Γι'αυτό πριν ναναι αργα,τοσο ο Τσιπρας όσο και ο Καμμενος πρέπει να σταματήσουν τους διορισμούς συγγενικών προσώπων των Βουλευτών και των Υπουργών σε νευραλγικές και μεγάλες θέσεις του κρατικού μηχανισμού με μεγάλες αμοιβες,και να δείξουν πως το φαύλο κράτος του παρελθόντος δεν πρέπει να ξαναστηθει από μια κυβέρνηση Σωτηρίας.
Ας μην καταρρακωθεί άλλο η «Ελληνική Αξιοπρέπεια» και ας συνειδητοποιήσουν οι κυβερνώντες ότι είναι η μοναδική ελπίδα του Λαού και ότι στην πολιτική ισχύει η ρήση του Ηράκλειτου «τα πάντα ρει και ουδεν μένει» δηλ.ολα αλλάζουν και τίποτα δεν μένει σταθερό.
Άλλα υποσχέθηκαν στους ψηφοφόρους και άλλα γίνονται από τους πολιτικούς και από κομματικές οργανωσεις.Ας σταματήσει αυτό το κακό σήμερα γιατί αύριο θα είναι ΑΡΓΑ.
Είπαμε γυρίζουμε σελιδα,και βάλαμε τέρμα στην οικογενειοκρατία και την πελατοκρατια.

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com