A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

pateras kostas -foto.gifΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D.Ed, M. Ed, P.H.D., Πολιτευτής. ΑΝ.ΕΛ

Η Πολιτική,που ακολουθήθηκε τις τελευταίες δεκαετίες από τις κυβερνήσεις, έφερε την οικονομική και κοινωνική καταστροφή....

Η χώρα δεν είχε κατεύθυνση και προσανατολισμό ενώ η κληρονομική διαδοχή της εξουσίας ήταν ό,τι το χειρότερο. Οι γόνοι και οι επίγονοι των πολιτικών δυναστειών από το προσκήνιο και από το παρασκήνιο κηδεμόνευαν και κηδεμονεύουν την πολιτική ζωή. Ακόμη και στις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη Αρχηγών κομμάτων πρυτάνευε και πρυτανεύει η οικογενειοκρατία και παίζουν ρόλο οι Βαρόνοι και τα ...παιδιά του κομματικού σωλήνα.Τον Λαό ούτε τον σκέπτονται ούτε τον υπολογίζουν,τον θέλουν μόνο να πάει μέχρι την κάλπη και μετά ούτε που τον σκέπτονται.
Έτσι η απογοήτευση πλακώνει τις ψυχές των πολιτών και οι ελπίδες για ένα καλό μέλλον γίνονται όνειρα θερινής νυκτός.
Η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος σωτηρίας και ανάκαμψης καταρρέει και τα ποσοστά των κομμάτων συρρικνώνονται σε μονοψήφιους και διψήφιους αριθμούς.
Η κοινωνία είναι διχασμένη ανάμεσα στην οπισθοδρόμηση και την πρόοδο,στον ευρωπαϊκό και στον αντιευρωπαϊκό προσανατολισμό. Η πίστη στο κοινοβούλιο πέφτει σημαντικά και ο κοσμάκης εμπιστεύεται την Εκκλησία και τον Στρατό,σε ποσοστά του 38% και 65%.
Οι ποιοτικές αναλύσεις των τάσεων της κοινωνίας δείχνουν ότι εννέα στους δέκα πολίτες πιστεύουν ότι η χώρα κινείται σε λάθος δρόμο. Συνολικά το 86% των πολιτών εκφράζουν απογοήτευση και νομίζουν όχι μόνο ότι δεν πέρασε η κρίση αλλά ίσως ναμαστε ακόμη στην αρχή.
Οι οκτώ στους δέκα νομίζουν πως η επόμενη χρονιά θα ναι χειρότερη,αφού η ανεργία καλπάζει και η φοροκαταιγιδα πλήττει τα μικρά και τα μεσαία βαλάντια. Οι οκτώ Έλληνες στους δέκα θεωρούν την πολιτική των μνημονίων λανθασμένη και την Ευρώπη εχθρική προς την πατρίδα μας.
Η μεγάλη δυσφορία των πολιτών απομακρύνει τους πολίτες από τα κόμματα και οδηγεί την αποχή σε μεγάλα ποσοστά. Ο κυνισμός και η αποξένωση των ψηφοφόρων από το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα φέρνει αποστασιοποίηση και γύρισμα...της πλάτης στους κομματικούς σχηματισμούς. Μεγάλο παράδειγμα η πρόσφατη εκλογή προέδρου στη Ν.Δ.,που μόλις συγκέντρωσε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόρους,την στιγμή που κάποτε συγκέντρωνε το 47% του εκλογικού σώματος,δηλ. πολλά εκατομμύρια ψηφοφόρων.
Είναι πιθανόν τα ποσοστά συμμετοχής σε εκλογές να φτάσουν πολύ χαμηλά. Εάν το πολιτικό σύστημα δεν αλλάξει νοοτροπία και εξακολουθεί να εμπαίζει και να καταστρέφει την κοινωνία, και λειτουργεί με βάσει την οικογενειοκρατία,την αναξιοπιστία και την παρεοκρατία. 

 

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com