A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πως θα γλιτώσετε την κατάσχεση των καταθέσεων για χρέη στο Δημόσιο

E-mail Εκτύπωση PDF

XRHMATA5 457 355Υπάρχει τρόπος για τους οφειλές να γλιτώσουν την κατάσχεση των καταθέσεών τους που γίνεται αυτόματα πλέον από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς...

Υπάρχουν τρεις κινήσεις που μπορεί να κάνει ο οφειλέτης προκειμένου να σώσει τις τραπεζικές του καταθέσεις ή μέρος αυτών.
Η πρώτη κίνηση είναι και η πιο απλή. Πρόκειται για τη δήλωση του ακατάσχετου λογαριασμού στην τράπεζα έτσι ώστε να προστατεύεται εισόδημα μέχρι και το ποσό των 1.250 ευρώ.
Η δεύτερη κίνηση έχει να κάνει με την αίτηση για ρύθμιση των χρεών, ακόμη και εάν έχει γίνει "μπλοκάρισμα" του τραπεζικού λογαριασμού.
Με την αίτηση ρύθμισης μπορεί να γίνει άμεσα και αίτηση να "ξεμπλοκάρει" ο τραπεζικός λογαριασμός. Ωστόσο ο οφειλέτης μέσα σε έξι ημέρες θα πρέπει να πληρώσει την πρώτη δόση της ρύθμισης. Η μόνη ρύθμιση που μπορεί πλέον να κάνει ο οφειλέτης είναι για 12 δόσεις.
Η τρίτη επιλογή που έχει ένας οφειλέτης είναι να καταβάλει προς το Ταμείο Ασφάλισης τις τρέχουσες εισφορές. Με τον τρόπο αυτό αποφεύγει να μπει στην "μαύρη λίστα" όσων κινδυνεύουν με άμεση κατάσχεση.

 

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com