A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

E-mail Εκτύπωση

dimoskalampakasΟ Δήμος Καλαμπάκας ανακοινώνει ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμπάκας η ετήσια εμποροπανήγυρη (στην περιοχή S) οδός Κωτούλα από 20 Ιουλίου μέχρι και 23 Ιουλίου.

Στις ίδιες ημερομηνίες θα πραγματοποιηθεί και ζωοπανήγυρη όπισθεν του ΚΕΓΕ .

Καλούμε όλους όσους ενδιαφέρονται να εκθέσουν τα εμπορεύματά τους, όπως υποβάλουν αίτηση στο Δήμο Καλαμπάκας (γραφείο αγροτικής ανάπτυξης και αδειοδοτήσεων).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2

Ο Δήμαρχος Καλαμπάκας λαμβάνοντας υπόψιν την υπ.αριθμ.42/2012 απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμπάκας , την υπ.αριθμ. 20/2012 απόφαση της επιτροπής ποιότητας ζωής και την υπ.αριθμ. 228/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ανακοινώνει την τέλεση τεσσάρων (4) δημοπρασιών για την Εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας 2012, όπως παρακάτω:

Α. Εκτίθεται σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό η κατασκευή 170-180 παραπηγμάτων της ετήσιας εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο στην οικονομική επιτροπή,  στα γραφεία του Δήμου Καλαμπάκας Ευθ. Βλαχάβα-1 την 10η Ιουλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 12 και 30 μ.μ.

Ο ανάδοχος οφείλει να τελέσει το έργο από 13/07/2012 έως 15/07/2012 .

Β. Εκτίθεται σε πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό η ηλεκτροδότηση και ο ηλεκτροφωτισμός των παραγκών της ετήσιας εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο στην οικονομική επιτροπή,  στα γραφεία του Δήμου Καλαμπάκας Ευθ. Βλαχάβα-1 την 10η Ιουλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 12 μ.μ.

Γ. Εκτίθεται σε  πλειοδοτική δημοπρασία η εκμίσθωση του χώρου ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ της ετήσιας εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας . Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις προσφορές τους σε κλειστό φάκελο στην οικονομική επιτροπή,  στα γραφεία του Δήμου Καλαμπάκας Ευθ. Βλαχάβα-1 την 10η Ιουλίου 2012 ημέρα Τρίτη και ώρα 11 μ.μ.

Πρώτη προσφορά ορίζεται το ποσό των 4.000,00 €.

Δ. Εκτίθεται σε  φανερή προφορική πλειοδοτική δημοπρασία η παραχώρηση της χρήσεως χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης Καλαμπάκας . Η δημοπρασία  θα γίνει στο χώρο της εμποροπανήγυρης (περιοχή S) οδός Κωτούλα  την 19η Ιουλίου 2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 π.μ. ενώπιον της οικονομικής επιτροπής .

Πρώτη προσφορά ορίζεται το ποσό των 300,00 € για όλες τις θέσεις .

Όλα τα ανωτέρω σύμφωνα με την αναλυτική διακήρυξη του Δημάρχου Καλαμπάκας .

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com