A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ BREVET ΠΑΛΑΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

brevetΣτον απόηχο του πρώτου brevet Δυτικής Θεσσαλίας, με την ονομασία BREVETΠΑΛΑΜΑ , και παρόλο τις υψηλές θερμοκρασίες 40 με 42 βαθμούς την ημέρα του αγώνα ( 23-06-2012) η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Ενθουσιώδη ήταν τα σχόλια του ποδηλατικού κόσμου και ειδικότερα των αθλητών για την διοργάνωση του αγώνα προς τον Π.Ο.Καρδίτσας.

Από τους 104 ποδηλάτες που συμμετείχαν στην διοργάνωση υπήρχαν και 8 αθλητές του Π.Ο.Καρδίτσας ( Ακρίβος Απόστολος – Αντωνίου Γεώργιος – Αρβανίτης Θωμάς – Βαρλάμης Βασίλειος – Δημητρίου Θωμάς – Καραδήμος Κων/νος – Παπαγεωργίου Ηλίας και Τσιανάβας Χρήστος ).

Ο Π.Ο.Καρδίτσας θερμά ευχαριστεί τους παρακάτω φορείς και χορηγούς που συνέβαλλαν αποφασιστικά στην άρτια διοργάνωση και περαίωση του αγώνα.

Τον Δήμο Παλαμά και τον ΔΟΠΑΠΑΠ που αποτέλεσαν τους κύριους συνδιοργανωτές της ποδηλατικής αυτής εκδήλωσης, και αγκάλιασαν θερμά κάθε πτυχή αυτού του αγώνα.

Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά που παρέθεσε γεύμα προς τιμή των αθλητών με την στήριξη του Συλλόγου Γυναικών Παλαμά.

Σημαντική ήταν η συνεισφορά των Δήμων Πύλης και Καλαμπάκας που προσέφεραν την τροφοδοσία και υδροδοσία στα δυο control (Ελάτης και Μετεώρων).

Επίσης ο Π.Ο.Καρδίτσας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις διευθύνσειςΤροχαίας της περιφέρειας Καρδίτσας και Τρικάλων για την μέγιστη παρουσία και κάλυψη που προσέφεραν στην διεξαγωγή του αγώνα , ως συνέπεια αυτού η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ασφάλεια για τους αθλητές.

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τις τοπικές επιχειρήσεις του Παλαμά της Καρδίτσας, Πύλης, Καλαμπάκας, και Λάρισας που συνέβαλλαν ως χορηγοί του αγώνα.

ΧΟΡΗΓΟΙ BREVET ΠΑΛΑΜΑ

ΠΑΛΑΜΑΣ

ΔΟΠΑΠΑΠ Παλαμά - Εμπορικός Σύλλογος Παλαμά - Auto Gas Ντούλας – Ιωάννα Τσιακατούρα, Κατάστημα Γερμανός – Diverso Cafe –Νέμεσις Café – Εθνική Τράπεζα – Φάρμα Παλαμά – Παλαμιώτικο Κρεοπωλείο - Κατής Ευάγγελος, Γεωργικά Εφόδια – Νασιούλης Βάιος, Πρατήριο Καυσίμων – Νούλας Δημήτριος, Super Market, Τεχνικο Γραφείο - Β. Θωμά.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Kiss Fm 100,4 Χορηγός Επικοινωνίας - Εμπορικό Επιμελητήριο – Θαλάσσιος Κόσμος –Vitrage Café – Χ.Ο.Λ.Ο.Κ. Καλλίχορος – Ασφάλειες Κολτσίδας – BESTO BOOM – Ηλίας Ράπτης ‘‘ΚΟΓΙΑΣ’’ Ποδήλατα –Λάππας Στέργιος – Τυπογραφείο ‘‘Δημιουργία’’

ΛΑΡΙΣΑ

Ορθοπεταλιά ‘‘ΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ’’ – Δαλαβίκας Bikes – Focus Bikes ‘‘ΑΦΟΙ ΚΟΚΟΤΗ’’- ΑΝΕΜΟΣ Βιβλιοπωλείο.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Δήμος Καλαμπάκας –

ΤΣΙΟΥΜΠΕΚΟΣ αρτοποιείο

ΠΥΛΗ

Δήμος Πύλης – Κρύπτη Caféé, Ελάτη – Ταβέρνα Καλαμαράς Στέφανος, Ελάτη

 Υ.Γ.

Ο Π.Ο.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγωνιστικές κατηγορίες και συγκεκριμένα στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ (απόστασης 150km) που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Κυριακή 24-06-2012 με τον αθλητή του συλλόγου Μπαλατσό Γιάννη .

Επίσης συγχαίρει τους δυο Καρδιτσιώτες ποδηλάτες Παγανός Κων/νος και Παγανός Ευάγγελος που έλαβαν μέρος στον ίδιο αγώνα με την ομάδα Πηνειός Λάρισας.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com