A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Σενάρια ανασχηματισμού από σήμερα Δευτέρα – Για πότε ακούγονται κάλπες

E-mail Εκτύπωση PDF

kalpesΠολλαπλές πολιτικές εξελίξεις φαίνεται ότι επιταχύνουν τα όσα έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Βουλή και συγκεκριμένα το «μίνι αντάρτικο» βουλευτών και κυβερνητικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Πληροφορίες που επαναλαμβάνονται θέλουν τον πρωθυπουργό να προχωρά σε ανασχηματισμό μετά τη Δευτέρα. Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ιδιαίτερα ενοχλημένος από την στάση των δύο υπουργών Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Στρατούλη που διαφοροποιήθηκαν κατά την ψηφοφορία και επέλεξαν το «παρών». Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, μετά την πράξη τους αρχικά σκέφθηκε να ζητήσει ο ίδιος τις παραιτήσεις τους, πλην όμως τελικά αποφάσισε να μην πυροδοτήσει εξελίξεις έως και τη Δευτέρα, προκειμένου να επικεντρωθούν όλες οι δυνάμεις στην επίτευξη συμφωνίας στη Σύνοδο Κορυφής. Ο κ. Τσίπρας φέρεται να έχει ήδη ενημερώσει τους συνομιλητές του ότι θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης αρχές της εβδομάδας.
Χαρακτηριστικό είναι άλλωστε, ότι ο ίδιος μετέθεσε σε επόμενο χρόνο τη λήψη πολιτικών πρωτοβουλιών στο εσωτερικό, με βάση το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή και την διαφοροποίηση 17+15 βουλευτών. Σε γραπτή του δήλωση που έγινε στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου, ο κ. Τσίπρας υποστηρίζει ότι «αυτό που προέχει τώρα, είναι η θετική έκβαση στη διαπραγμάτευση. Όλα τ' άλλα στην ώρα τους».
Αντιθέτως, ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, για την επιτυχία του να κρατήσει συμπαγή την ΚΟ του κόμματός του, αλλά και για την εν γένει συμπεριφορά του το τελευταίο διάστημα. Τον δέχθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά το αποτέλεσμα, στο γραφείο του στη Βουλή, με τον κ. Καμμένο να συνοδεύεται από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Νίκο Νικολόπουλο.
Στην ατζέντα του πρωθυπουργού φέρεται να υπάρχει και η επιλογή των πρόωρων εκλογών, με τις πληροφορίες να τις ορίζουν στις αρχές του φθινοπώρου, εφόσον έχουν προηγηθεί η υπογραφή της συμφωνίας με τους δανειστές και η ψήφιση των μέτρων που θα προβλέπει ο σχεδιασμός του νέου Προγράμματος. Πρόωρες κάλπες, εντός του συγκεκριμένου χρονικού ορίζοντα, σημαίνουν και εκλογές με λίστα.
Τέλος, ιδιαίτερα ενοχλημένος φέρεται ο πρωθυπουργός και με την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου και τη στάση της κατά τη διάρκεια της συζήτησης και της ψηφοφορίας για την κυβερνητική πρόταση προς τους δανειστές. Δεν είναι ξεκάθαρο, προς το παρόν, εάν υπάρξουν εξελίξεις και επί του συγκεκριμένου ζητήματος.

DEYAM.gif

Banner_Περιφέρεια_1-3-2024.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com