A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Τσίπρας: Σε 48 ώρες μετά το δημοψήφισμα θα υπάρξει συμφωνία

E-mail Εκτύπωση PDF

tsiprasΟ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον ΑΝΤ-1 εμφανίστηκε καθησυχαστικός ζητώντας από τον κόσμο να μην φοβηθεί, να ψηφίσει «όχι» για να μπορέσει να πάει στις Βρυξέλλες και να διαπραγματευτεί με ισχυρότερα όπλα για την επίτευξη συμφωνίας. Ο ίδιος επανέλαβε ότι θα έχει σύντομα συμφωνία, αμέσως μετά το τέλος του δημοψηφίσματος, για το οποίο είπε ότι άργησε πέντε χρόνια:
«Το ερώτημα στο δημοψήφισμα είναι αν θα αποδεχθούμε μια μη βιώσιμη λυση ή θα εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο να εξασφαλίσουμε μια βιώσιμη λύση. Η απάντηση είναι στο ερώτημα ναι ή όχι σε μια μη βιώσιμη λύση. Δεν αμφισβητεί κανείς την παρουσία μας στην Ευρώπη. Το "όχι" σε μια μη βιώσιμη συμφωνία δεν σημαίνει ρήξη με την Ευρώπη», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι «πέντε μήνες επιδιώκουμε δίκαιη και βιώσιμη λύση, αλλά αρνηθήκαμε να αποδεχτούμε υφεσιακά μέτρα. Ή αποδέχεσαι τα τελεσίγραφα ή αναζητάς διέξοδο στη Δημοκρατία. Ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ματώνει άλλο».
Για τα όσα είπε ο Γιούνκερ ότι υπήρχε μικρή διαφορά τόνισε ότι «οι προτάσεις μας κάλυπταν τους δημοσιονομικούς στόχους αλλά δεν έγιναν αποδεκτές. Επέμεναν να μας επιβάλλουν αντικοινωνικά μέτρα. Δεν δεχτήκαμε μέτρα εναντίον των αγροτών, συγκεκριμένων κοινωνικών κατηγοριών, της νησιωτικής οικονομίας. Αν υποχωρούσαμε στο τελεσίγραφο θα είχαμε προδώσει την εντολή του ελληνικού λαού».
Επίσης τόνισε ότι «χωρίς αναδιάρθρωση χρέους κανέναν πρόγραμμα δεν είναι βιώσιμο». Για το κλείσιμο των τραπεζών μίλησε για εικόνες ντροπής, ενώ μίλησε για εκδικητική στάση από το Eurogroup που δεν ενέκρινε την παράταση, ώστε να γίνει υπό ομαλές συνθήκες και ανοικτές τις τράπεζες το δημοψήφισμα.
Σχετικά με τα σενάρια «κουρέματος» καταθέσεων ο κ. Τσίπρας απάντησε:
«Δεν υπάρχει κανένας φόβος, οι τράπεζες είναι κεφαλαιακά επαρκείς και θα υπάρξει συμφωνία σύντομα. Εμείς θα κάνουμε το παν για να μην πατήσει κανένας τη σκανδάλη».
Επίσης τόνισε ότι «δεν είναι τυχαία η παρέμβαση όλου του παλαιού πολιτικού συστήματος που ασθμαίνει».
Για το τι θα γίνει στο «ναι» είπε: «Αν ο λαός επιλέξει "ναι" θα είναι απολύτως σεβαστή η επιλογή του. Και βεβαίως εμείς δεν κινούμαστε με βάσεις τις δικές μας επιθυμίες αλλά με βάση το Σύνταγμα. Το Σύνταγμα θα εφαρμόσουμε. Αμέσως η επιθυμία του ελληνικού λαού θα γίνει νόμος. Εγώ θα παραμείνω εκ του ρόλου μου ο θεσμικός εγγυητής και θα κινήσω τις απαραίτητες διαδικασίες.
Θα παραμείνω θεσμικός εγγυητής της εφαρμογής του Συντάγματος και θα προχωρήσουνε οι διαδικασίες εκείνες που προβλέπει το Σύνταγμα μέσα από τη συνεννόηση και με τα συλλογικά όργανα του κόμματος μου αλλά και μέσα από τη συνεννόηση με τους πολιτειακούς παράγοντες και τα άλλα κόμματα.
Η χώρα έχει και Σύνταγμα και διαδικασίες. Και αυτή τη στιγμή δεν κάνουμε πραξικόπημα, δίνουμε το λόγο στο λαό. Αυτό είναι πραξικόπημα; Όλοι οι προηγούμενοι ερήμην του λαού αποφασίζανε να κάνουν άλλα από αυτά τα οποία ψηφίστηκαν. Και να σας πω κάτι άλλο; Οι δοτές κυβερνήσεις είναι πραξικοπήματα. Θυμηθείτε τι έλεγε ο κ. Σαμαράς όταν εγώ έδινα τη μάχη και ήμασταν κοντά σε συμφωνία, που έλεγε πάρτε συμφωνία και παραιτήσου να την υλοποιήσει δοτός πρωθυπουργός όπως ο Παπαδήμος. Αυτά είναι πραξικοπήματα».

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com