A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

BREVET ΠΑΛΑΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΠOΣΤΑΣΗΣ 200km

E-mail Εκτύπωση PDF
padilatogirosΟ Π.Ο.Κ.(Ποδηλατικός-Όμιλος-Καρδίτσας) διοργανώνει για πρώτη φορά το BREVET Παλαμά με την στήριξη της Π.Ε.Π.Α. (Ποδηλατική-Ένωση-παλαιμάχων-Αθλητών)

Ο Δήμος Παλαμά ως βασικός χορηγός του brevet συμβάλλει αποφασιστικά στην άρτια διοργάνωση του αγώνα. Παράλληλα ο εμπορικός σύλλογος του Δήμου Παλαμά παραθέτει γεύμα στους αθλητές στην κεντρική πλατεία του δήμου το βράδυ της Παρασκευής στις 20,45 μμ

 

Οι ποδηλάτες έχουν να αντιμετωπίσουν μια ποδηλατική πρόκληση 200 km η οποία θα έχει την κάτωθι πορεία Το Σάββατο 23-06-2012 και ώρα 08 π.μ. Θα δοθεί η εκκίνηση από την κεντρική πλατεία του Παλαμά με κατεύθυνση προς Καρδίτσα όπου και θα διέλθουν το κέντρο της πόλης μας με πορεία προς Μουζάκι -Πύλη και Ελάτη όπου και θα πραγματοποιηθεί το πρώτο σημείο ελέγχου των ποδηλατιστών (control). Στο σημείο αυτό του ελέγχου ο Δήμος Πύλης προσφέρει την τροφοδοσία - υδροδοσία

των αθλητών .

Στη συνέχεια η ποδηλατοπορεία κατευθύνεται προς το χιονοδρομικό κέντρο της Ελάτης – Χρυσομηλιά και θα κατέβει στη γέφυρα Διάβας με πορεία προς Καλαμπάκα – Καστράκι και Μετέωρα. Στο Μεγάλο Μετέωρο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τελευταίο control των ποδηλατιστών όπου η τροφοδοσία – υδροδοσία των αθλητών προσφέρεται από τον Δήμο Καλαμπάκας.

Οι ποδηλάτες συνεχίζουν την κατεύθυνση τους προς Θεόπετρα –Ρίζωμα- Αρδάνι – Χρυσαυγή – Ταξιάρχες – Φανερωμένη – Νομή-Πεδινό-Μαραθέα – Μεταμόρφωση με τελική κατάληξη στην πλατεία του Δήμου Παλαμά.

Ο μέσος χρόνος που αναμένεται οι ποδηλάτες να ολοκληρώσουν το brevet Παλαμά είναι 7 με 12 ώρες περίπου.

Για να δείτε την διαδρομή του αγώνα μπείτε στο http//www.bikely.com/maps

Ο Π.Ο. Καρδίτσας θεωρεί ότι σημαντικό ρόλο στην άψογη και άρτια διοργάνωση του αγώνα πλην των δήμων Παλαμά – Πύλης – Καλαμπάκας και τοπικών φορέων του εκάστοτε Δήμου σημαντικό ρόλο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα διαδραματίζουν και οι τοπικές επιχειρήσεις των προαναφερθέντων Δήμων καθώς και του νομού Καρδίτσας που στηρίζουν το προκλητικό αυτό άθλημα της ποδηλασίας.

Αναλυτικότερα την μεγάλη αυτή διοργάνωση στηρίζουν οι κάτωθι τοπικοί φορείς και επιχειρήσεις:

ΠΑΛΑΜΑΣ

ΔΟΠΑΠΑΠ Παλαμά - Εμπορικός Σύλλογος Παλαμά - Auto Gas Ντούλας – Ιωάννα Τσιακατούρα, Κατάστημα Γερμανός – Diverso Cafe –Νέμεσις Café – Εθνική Τράπεζα – Φάρμα Παλαμά – Παλαμιώτικο Κρεοπωλείο - Κατής Ευάγγελος, Γεωργικά Εφόδεια – Νασιούλης Βάιος, Πρατήριο Καυσίμων – Νούλας Δημήτριος, Super Market

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Εμπορικό Επιμελητήριο – Θαλάσσιος Κόσμος – Vitrage Café – Χ.Ο.Λ.Ο.Κ. Καλλίχορος – Ασφάλειες Κολτσίδας – BESTO BOOM – Ηλίας Ράπτης ''ΚΟΓΙΑΣ'' Ποδήλατα –Λάππας Στέργιος – Τυπογραφείο ''Δημιουργία''

ΛΑΡΙΣΑ

Ορθοπεταλιά ''ΓΩΓΟΣ ΠΕΤΡΟΣ'' – Δαλαβίκας Bikes – Focus Bikes ''ΑΦΟΙ ΚΟΚΟΤΗ''- ΑΝΕΜΟΣ Βιβλιοπωλείο.

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Δήμος Καλαμπάκας.

ΠΥΛΗ

Δήμος Πύλης – Κρύπτη Café, Ελάτη – Ταβέρνα Καλαμαράς Στέφανος, Ελάτη.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com