A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΕΛΣΤΑΤ: Μεγάλη μείωση του τζίρου της Ελληνικής βιομηχανίας τον Φεβρουάριο
Μεγάλη μείωση κατά 9,8% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Φεβρουάριο του 2015 σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του Φεβρουαρίου 2014, έναντι αύξησης 0,8% που σηµειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2014 προς το 2013. Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η συγκεκριμένη εξέλιξη στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών, οφείλεται στις εξής µεταβολές των δεικτών των επιµέρους τοµέων βιοµηχανίας:
α. Στη µείωση του δείκτη κύκλου εργασιών ορυχείων - λατοµείων κατά 6,5%, και
β. Στη µείωση του δείκτη κύκλου εργασιών μεταποιητικών βιοµηχανιών κατά 9,9%.
Επίσης, οφείλεται στις εξής µεταβολές των δεικτών των επιµέρους αγορών:
• Στη µείωση του δείκτη κύκλου εργασιών εγχώριας αγοράς κατά 5,9%.
• Στη µείωση του δείκτη κύκλου εργασιών εξωτερικής αγοράς κατά 14,2%.

Αύξηση στην τουριστική κίνηση
Αύξηση 52,7% εμφάνισε η εισερχόμενη τουριστική κίνηση στο πρώτο δίμηνο του 2015, σε σχέση με πέρυσι, με τον αριθμό των τουριστών να ξεπερνά το 1,1 εκατομμύριο, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ).

www.oaee.gr: Αίτηση για ρύθμιση οφειλών ΣΤΟΝ OAEE κάτω των 5.000 ευρώ
Μέσω διαδικτύου μπορούν να υποβάλλουν οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (ΟΑΕΕ), αίτηση για τη ρύθμιση οφειλών οι οποίες είναι κάτω των 5.000 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους μέσα από την ιστοσελίδα Οργανισμού (www.oaee.gr.). Υπενθυμίζεται, ότι οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, που θα ενταχθούν στη ρύθμιση, αποκτούν παράλληλα το δικαίωμα της επιλογής να καταταγούν σε έως και τρεις κατώτερες ασφαλιστικές κατηγορίες.
Ακόμη, με τη ρύθμιση παρέχονται στους ασφαλισμένους, ασφαλιστική ικανότητα για παροχές περίθαλψης και ασφαλιστική ενημερότητα.
Η προθεσμία για την υποβολή της αίτησης για τη ρύθμιση των οφειλών, λήγει στις 30 Απριλίου.

www.gsis.gr: Αίτηση ρύθμισης οφειλών έως και σε 100 δόσεις
Διαθέσιμη σε όλους τους φορολογούμενους και τους λογιστές είναι η ηλεκτρονική εφαρμογή για την υποβολή αίτησης υπαγωγής στη ρύθμιση τμηματικής καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών κάθε είδους φόρου έως και σε 100 δόσεις με απαλλαγή πρόσθετων φόρων & προσαυξήσεων και προαιρετικά προκαταβολή με ισόποση απαλλαγή προσαυξήσεων ν.4321/2015. Ειδικότερα, περισσότεροι από 3.000.000 οφειλέτες του Δημοσίου μπορούν πλέον να υποβάλουν ηλεκτρονικά στο taxisnet αίτηση υπαγωγής στις νέες ευνοϊκές ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το Δημόσιο. Με τη νέα ρύθμιση έως και 100 δόσεων είναι εφικτή η ολική ή μερική διαγραφή των τόκων, των προσαυξήσεων και των πρόσθετων φόρων.

Αποπληθωρισμό 1,9% εμφάνισε η Ελλάδα τον Μάρτιο του 2015 Αποπληθωρισμό 1,9% εμφάνισε η Ελλάδα τον Μάρτιο, σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες. Στην ΕΕ αρνητικό πληθωρισμό εμφάνισαν συνολικά 12 κράτη μέλη. Τα υψηλότερα ποσοστά αποπληθωρισμού παρατηρήθηκαν μετά την Ελλάδα, στην Κύπρο (-1,4%), την Πολωνία (-1,2%), τη Βουλγαρία και τη Λιθουανία (-1,1%). Τα υψηλότερα ποσοστά πληθωρισμού παρατηρήθηκαν στην Αυστρία (0,9%), τη Ρουμανία (0,8%) και τη Σουηδία (0,7%).

ICAP: Πτωτική η αγορά ειδών κεντρικής θέρμανσης την διετία 2013-2014
Πτωτικές καταγράφονται οι πωλήσεις ειδών κεντρικής θέρμανσης την τελευταία διετία (2013-2014), σύμφωνα με τα αποτελέσματα κλαδικής μελέτης που εκπόνησε η Διεύθυνση Οικονομικών Μελετών της ICAP Group ΑΕ. Ειδικότερα, η οικοδομική δραστηριότητα παρουσιάζει κατακόρυφη πτώση τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση και των συνολικών πωλήσεων ειδών κεντρικής θέρμανσης.
Συγκεκριμένα, η κατανάλωση (σε τεμάχια) των λεβήτων και ατομικών μονάδων θέρμανσης μειώθηκε κατά 14,6% το 2013/12, ενώ η μείωση εκτιμάται ότι συνεχίστηκε και το 2014. Ο βαθμός εισαγωγικής διείσδυσης στη συγκεκριμένη κατηγορία προϊόντων παρουσιάζει σημαντική διαχρονική αύξηση, κυμάνθηκε δε μεταξύ 69%-84% την τελευταία πενταετία.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com