A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ανακοίνωση για απεργιακή συγκέντρωση 1ης Μάη στην Καλαμπάκα

E-mail Εκτύπωση

pame

ΑΓΩΝΑΣ – ΡΗΞΗ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΡΟΜΟΣ-ΧΩΡΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΜΝΗΜΟΝΙΑ
Εργαζόμενοι – Άνεργοι – Συνταξιούχοι –Επαγγελματίες –Αγρότες –Νέοι
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1Η ΜΑΗ 10 πμ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

1η ΜΑΗ με αγώνες τιμάμε τους νεκρούς της τάξης μας, συνεχίζουμε τις αγωνιστικές παραδόσεις του κινήματος μας, το δρόμο από το Σικάγο μέχρι τις μέρες μας. Τιμάμε τους χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους που πάλεψαν σκληρά σε όλο τον κόσμο, ενάντια στα αφεντικά και το κράτος τους, για τις μεγάλες κατακτήσεις του 20ου αιώνα, για το 8ωρο και τη σταθερή δουλειά με δικαιώματα, την κοινωνική ασφάλιση, την υγεία και την παιδεία, τους αγώνες για τις συνδικαλιστικές και δημοκρατικές ελευθερίες , ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις. Συνεχίζουμε τον ίδιο δρόμο εμπνεόμαστε από το φλογερό σύνθημα:

«προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε»

• Δυναμώνουμε την οργάνωση μας, την ταξική ενότητα και την εργατική αλληλεγγύη, μέσα από τα σωματεία, αυτά είναι τα δικά μας όπλα.
• Δυναμώνουμε τον αγώνα για όλα όσα μας ανήκουν, για όλα όσα μας πήραν και μας έκλεψαν, για όλα όσα είναι δικαίωμα μας σήμερα.
• Δεν συμβιβαζόμαστε με την φτώχεια και την ανεργία, τα μνημόνια τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα ψίχουλα.
Καμία αναμονή και ανοχή στα παζάρια των μονοπωλίων και των κυβερνήσεων τους που βρίσκονται σε εξέλιξη με την ΕΕ – ΔΝΤ-ΕΚΤ. Οι διαπραγματεύσεις και οι συμφωνίες γίνονται για τις τσέπες της πλουτοκρατίας. Οι μεταξύ τους τσακωμοί γίνονται για την λεία και όχι για τα δικά μας συμφέροντα και δικαιώματα.
Ο κόσμος της δουλειάς δεν έχει να περιμένει τίποτα από κυβερνήσεις της ΕΕ του ΝΑΤΟ του ΟΟΣΑ και του ΔΝΤ, όπως η σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Αυτό που άλλαξε τους τελευταίους μήνες είναι το χέρι στη σκυτάλη της ίδιας αντιλαϊκής-αντεργατικής πολιτικής της ΕΕ και του κεφαλαίου. Οι 400 εφαρμοστικοί νόμοι που τσάκισαν μισθούς, συντάξεις, εργασιακές σχέσεις, προς όφελος των μεγαλοεπιχει-ρηματιών είναι εδώ. Οι δόσεις που βγαίνουν από το αίμα του λαού πληρώνονται στην ώρα τους και στο διηνεκές .Για το λαό υπάρχει ο λιτός βίος και τα παχιά λόγια των εξαγγελιών
Την ίδια στιγμή και αυτή η κυβέρνηση χαρίζει εκατομμύρια στο μεγάλο κεφάλαιο με φοροαπαλλαγές και εισφοροαπαλλαγές, νέα προνόμια.
Για τα συμφέροντα του κεφαλαίου παίρνει ενεργά μέρος στα επικίνδυνα παιχνίδια των ανταγωνισμών στη γειτονιά μας. Στηρίζει τις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών που αιματοκυλούν όλη την περιοχή από την Λιβύη ως το Ιράκ και από την Συρία ως την Ουκρανία

Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10 πμ
Να υπερασπιστούμε τη ζωή μας απέναντι στην επίθεση του κεφαλαίου
Να παλέψουμε ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και την βαρβαρότητα του εκμεταλλευτικού συστήματος
Να ανοίξουμε το δρόμο για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο

Επιτροπή Καλαμπάκας του ΠΑΜΕ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com