A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΣΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ … ΞΥΡΑΦΙΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Ζούμε τις πιο κολασμένες μέρες της ζωής μας ως πολίτες και ως Έθνος. Δεν ξέρουμε από πού να φυλαχτούμε, ούτε τι θα μας ξημερώσει αύριο. Από την μια πλευρά έχουμε μια νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ που κάνει τα πάντα για να φέρει την οικονομία της πατρίδας σε σωστό δόμο και από την άλλη πλευρά έχουμε έναν απάνθρωπο και εξοντωτικό πόλεμο με δηλώσεις και με πράξεις των Δανειστών και πολλών στελεχών της Αντιπολίτευσης, που, δυστυχώς περιμένουν να ρίξουν οι Ευρωπαίοι της Συγκυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου και να 'ρθουν στην εξουσία εκείνοι, που κατέστρεψαν την χώρα με την Διαπλοκή, την Διαφθορά και το πελατειακό κράτος.
GREXIT δηλ. έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν πρόκειται να συμβεί, γιατί θα στοιχίσει πολλές ZΩΕΣ, γιατί θα κοστίσει πολύ ακριβά στους Ευρωπαίους Δανειστές, γιατί άργησε πολύ για να 'ρθει και γιατί είναι ΑΔΙΚΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ. Η έξοδος της Ελλάδας από το Ευρώ δεν θα έλυνε κανενός τα προβλήματα, ούτε της χώρας μας ούτε της Ευρώπης. Αντίθετα θα ήταν η αρχή του τέλους της Ευρωζώνης και της Ε.Ε. Σε μία αλυσίδα όλοι οι κρίκοι είναι απαραίτητοι. Οι πικρές δηλώσεις αξιωματούχων της Ε.Ε. μόνο λύση δεν δίνουν στα οικονομικά προβλήματα της Ευρώπης.
Αυτά τα κατάλαβαν και άρχισαν να τα λένε και να τα γράφουν και μεγάλα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ. Στις 17 Απριλίου το SPIEGEL τονίζει «κλείστε επιτέλους το ζήτημα της Ελλάδας» και δηλώνει πως η Μέρκελ και ο Ντράγκι, από δειλία δεν κλείνουν το θέμα, γιατί δεν θέλουν να επωμισθούν την ευθύνη. Κανένας δεν τολμά, παρά τον πόλεμο εναντίον της πατρίδας μας, να αναλάβει να ξηλώσει το... πουλόβερ που λέγεται Ε.Ε. Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται τόσο οι FINANCIAL TIMES όσο κα η LIBERATION.
Και ενώ οι περισσότεροι Έλληνες βάζουν.... πλάτη και στηρίζουν τον αγώνα της κυβέρνησης η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ ψάχνονται προκειμένου να κατέβουν ενωμένοι σε περίπτωση νέας Εκλογικής αναμέτρησης, φτιάχνοντας τον τρικομματικό «Ευρωπαϊκό Συναγερμό» για την ... διάσωση της χώρας, την οποίαν λεηλάτησαν και κατέστρεψαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Κάνουν, όμως, υπολογισμούς χωρίς τον ... Ξενοδόχο. Εάν αυτό γίνει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ θα πιάσουν το 60% και θα τους εξαφανίσουν.
Τώρα ήρθε η ώρα να δοθούν στην Ελλάδα όσο χρήματα απαιτούνται για να αποπληρωθούν τα χρέη σε ΔΝΤ και ΕΚΤ και για να βρει η χώρα την ησυχία και την ανάπτυξη. Η Ευρωζώνη φέρει ευθύνη για τον κίνδυνο της αποπληρωμής πιστώσεων ύψους 227 δις. Ευρώ. Η κυβέρνηση πρέπει να διεκδικήσει και να πάρει αυτά που συμφωνήθηκαν. Δυστυχώς από το καλοκαίρι του 2014 οι Ευρωπαίοι έκλεισαν την στρόφιγγα και δεν στήριξαν την χώρα μας.
Είναι πλέον ο πιο κατάλληλος χρόνος για να βρεθεί λύση αμοιβαία αποδεκτή, χωρίς νικητές και ηττημένους. Και αυτό θα γίνει.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com