A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Από θρησκευτικής πλευράς μπήκαμε στην εβδομάδα των παθών, που θα μας οδηγήσει στην Ανάσταση, ενώ από πολιτικής άποψης, εδώ και πέντε σχεδόν χρόνια ανηφορίζουμε τον οικονομικό Γολγοθά που μακάρι να τελειώσει τον Ιούνιο. Οι αντοχές των πολιτών δοκιμάζονται σκληρά και η νέα κυβέρνηση, αν και έχει την νωπή εντολή να βγούμε από την Λιτότητα και τα Μνημόνια, ταλαιπωρείται αφάνταστα από τους δανειστές σε καθημερινή βάση. Δυστυχώς πληρώνουμε, ο Λαός και η Κυβέρνηση, τις ... αμαρτίες των κυβερνήσεων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που έφεραν την πατρίδα σ' αυτό το κατάντημα.
Παρά τον μεγάλο αγώνα που δίνει η κυβέρνηση Σωτηρίας των Τσίπρα – Καμμένου και παρά το γεγονός ότι το 63% του Λαού στηρίζει τον τρόπο διαπραγμάτευσης, ο ... οδικός χάρτης για την εξεύρεση λύσης και χαλάρωσης των πιέσεων δεν λέει να τελειώσει. Η συγκρατημένη αισιοδοξία δεν μπορεί να βγάλει το άγχος από τους πολίτες οι οποίοι, ενώ στηρίζουν την Συγκυβέρνηση πνέουν, ταυτόχρονα και οργή για την συμπεριφορά των εταίρων.
Μπορεί να σταμάτησε ο Σόιμπλε να χύνει καθημερινά το δηλητήριο και ο Βαρουφάκης να πέρασε για λίγο στα... μετόπισθεν, τα Γερμανικά, όμως Μ.Μ.Ε συνεχίζουν τις απειλές και τους εκβιασμούς. Είναι γεγονός πως η παρουσία του Πρωθυπουργού στις Βρυξέλλες και στο Βερολίνο άλλαξε κατά πολύ το κλίμα υπέρ της Ελλάδας, και αυτό δείχνει πως τελικά θα δοθεί η αναμενόμενη πολιτική λύση, ώστε να αποφευχθεί το ... πιστωτικό γεγονός, που θα 'ναι καταστροφή και για την πατρίδα μας αλλά και για την Ευρώπη.
Βήμα προς βήμα και με την ψυχή στο στόμα τελικά θα έρθει και η Ανάσταση η οικονομική, με την λεγόμενη «σπονδυλωτή» λύση. Το κλειδί στην όλη ιστορία είναι η Ε.Κ.Τ. και η επαναγορά Ελληνικών Ομολόγων, ώστε να δοθεί πράσινο φως στις τράπεζες για την είσοδο στην αγορά, η οποία αγορά είναι σχεδόν... νεκρή εξαιτίας της έλλειψης... ζεστού χρήματος που είναι παντού ορατή. Η αποδέσμευση των χρημάτων από την Ε.Κ.Τ. είναι ο μόνος τρόπος να σωθούμε όλοι οι Έλληνες και οι Ευρωπαίοι.
Η απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να πατάξει την φοροδιαφυγή, τις Ολιγαρχίες των Μ.Μ.Ε. και τα Μονοπώλια είναι ένα θετικό βήμα και έπεισαν τους δανειστές στο ότι η σημερινή ηγεσία της χώρας θα κάνει πράξη τις δεσμεύσεις. Όσο για την αγωνία των Ευρωπαίων και τις δηλώσεις του Σούλτς για την επίσκεψη του Τσίπρα στην Μόσχα και τον φόβο για την Ευρωπαϊκή ενότητα έπρεπε να χουν όλοι τους καταλάβει πως η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη και θα παραμείνει στο Ευρώ, αλλά έχει και παραδοσιακή σχέση με την Ρωσία τόσο θρησκευτική όσο και πολιτική και ότι οι εμπορικές συναλλαγές είναι μεγάλης σημασίας για την χώρα μας.
Ενωμένοι και Αισιόδοξοι θα σώσουμε την Ελλάδα.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com