A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΡΑΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Ζούμε μια πρωτοφανή κρίση, που δεν είναι μόνο οικονομική, πολιτική και κοινωνική αλλά κυρίως είναι μια κρίση αξιών και αρχών. Ο «Άνθρωπος» ανά τον κόσμο έπαψε να είναι «χαριτωμένος Άνθρωπος» και η παγκοσμιοποίηση αγκάλιασε τον υλισμό, το χρήμα και την αδιαφορία. Mπορεί σήμερα οι στέγες των σπιτιών να ναι η μια δίπλα στην άλλη και το ένα διαμέρισμα δίπλα στο άλλο, αλλά οι ψυχές των πολιτών είναι πολύ μακριά η μία από την άλλη, ακόμα και μέσα στην ίδια την οικογένεια.
Μέσα σ' αυτό τον φαύλο κύκλο, η πατρίδα μας, με την νέα Κυβέρνηση Σωτηρίας, κάνει ό,τι μπορεί για να σώσει την χώρα. Πρωτοφανείς, φιλότιμες και πατριωτικές οι κινήσεις των Τσίπρα – Καμμένου, ενώ πρωτάκουστος είναι και ο ωμός εκβιασμός των παραγόντων της Ε.Ε., που στην πραγματικότητα βάζουν την θηλιά γύρω από τον λαιμό της χώρας, με τον πιο βασανιστικό και απαράδεκτο τρόπο. Αντί να δείξουν Ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, συμπεριφέρονται ως κατακτητές και απειλούν τους πολίτες με οικονομική «ασφυξία». Τα θέλουν όλα δικά τους οι Δανειστές.
Εάν εφαρμοσθούν τα όσα επιθυμεί η Γερμανική Ευρώπη, η κατάσταση όχι μόνο θα χειροτερέψει αλλά η πατρίδα μας δεν θα βγει από τις Συμπληγάδες αλλά θα οδηγηθεί στον γκρεμό. Όλοι μας γνωρίζουμε πως η κοινωνία είναι έτοιμη να εκραγεί, αφού τίποτε δεν πάει καλά. Η αγορά είναι σχεδόν νεκρή. Οι έμποροι τρώνε και τις τελευταίες οικονομίες, αφού δεν υπάρχει ζεστό χρήμα. Οι τράπεζες, που πήραν δισεκατομμύρια έκλεισαν τις στρόφιγγες για κάθε επιχείρηση ενώ επί Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ έδιναν, με πολιτικές εντολές δισεκατομμύρια δάνεια σε χρεοκοπημένες δραστηριότητες και μάλιστα με εγγύηση του ... Δημοσίου, δηλ. του Ελληνικού Λαού. Οι πολίτες ζουν με τον τρόμο ... του αύριο...!
Την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν την χτυπάει μόνο το Ευρωπαϊκό κεφάλαιο, αλλά την ναρκοθετεί ακόμα και ο πολιτικό κόσμος και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης, που κυβέρνησαν τον τόπο τα τελευταία σαράντα χρόνια και που είναι υπεύθυνα για το σημερινό κατάντημα. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι που άνδρωσαν την διαφθορά και έγιναν από πάμφτωχοι – πάμπλουτοι και που έπρεπε να περάσουν από το εδώλιο για εσχάτη προδοσία, αυτοί έχουν το θράσος να επιρρίπτουν ευθύνες και να κακολογούν την κυβέρνηση των δύο μηνών. Για τα εγκλήματα, που έκαναν αυτοί στη χώρα, ούτε λέξη δεν βγάζουν.
Αυτοί, λοιπόν, οραματίζονται, ανατροπές, ονειρεύονται οικουμενικές κυβερνήσεις και κυβερνήσεις του... Βουνού κατά τον Λαζαρίδη της παρέας Σαμαρά. Μερικοί τολμούν και εμφανίζονται στα διαπλεκόμενα Μ.Μ.Ε. της πλουτοκρατίας και εγκαλούν τον Πρωθυπουργό και την κυβέρνηση για ολιγωρία, για απώλεια χρόνου και για χρεοκοπία. Γιατί δεν τα έκαναν αυτά, που υποστηρίζουν, εδώ και τέσσερες δεκαετίες που κυβερνούν αυτόν τον τόπο; Απλώς στήριζαν την οικογενειοκρατία, την αναξιοκρατία, την διαφθορά και το πελατειακό κράτος. Τώρα βλέπουν και ... προδότες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ για να ρίξουν την Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Τους ξεφεύγει, όμως μια λεπτομέρεια ότι η σημερινή κυβέρνηση έχει ως στήριγμα την νωπή λαϊκή εντολή, για την υλοποίηση ενός προγράμματος και γι' αυτό δεν καταλαβαίνει και ούτε υπολογίζει τις προδοτικές τακτικές ορισμένων παραγόντων τις Αντιπολίτευσης.
Η ανασυγκρότηση της χώρας είναι αναγκαία, όπως απαραίτητο είναι και το γκρέμισμα του κομματικού κράτους, που έστησαν οι δικομματικές κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. του Σαμαρά και του Βενιζέλου, καθώς και η αλλαγή του τηλεοπτικού χάρτη της χώρας με τους... Σουλτάνους... Καναλάρχες...! Όλα αυτά πρέπει να γίνουν γρήγορα αν και έπρεπε να είχαν γίνει. Ο χρόνος είναι ζωή αλλά και χρήμα...!
Ας καταλάβουν μερικοί λοιπόν ότι η Ελλάδα πρέπει να ΖΗΣΕΙ και θα ΖΗΣΕΙ... και η δήλωση του Πρωθυπουργού πως «δεν πρόκειται να συνεχίσει την εξυπηρέτηση του δημοσίου χρέους από ίδιους πόρους» κινείται σ΄ αυτήν την κατεύθυνση.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com