A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ…!

E-mail Εκτύπωση PDF

paterasΓράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D. Ed., M.Ed., Ph.D. – Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ.
Έπρεπε να φτάσουμε στο χείλος της καταστροφής για να πούμε πως επιτέλους ελπίζουμε πως μπορούμε να σωθούμε, πως μπορούμε να ανασάνουμε, πως μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα. Η πορεία μας μέχρι τώρα ήταν καθοδική και καταστροφική και οι περισσότεροι απ' όσους μας κυβέρνησαν κοίταξαν τον εαυτό τους αντί να υπηρετήσουν το συμφέρον της πατρίδας, κοίταξαν να γίνουν πλούσιοι, λεηλατώντας το κράτος και την περιουσία των Ελλήνων, αντί να μείνουν πιστοί στον όρκο που πάντοτε έδιναν ότι θα προστατέψουν τα συμφέρονται της χώρας. Αντί να φύγουν ενδοξότεροι, από την πολιτική έφευγαν πάμπλουτοι από πάμφτωχοι που ήταν πριν εκλεγούν.
Ήρθε η ώρα που ο Λαός πήρε, επιτέλους την τύχη στα χέρια του και τιμώρησε τους εκβιαστές της Συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου, που υιοθέτησαν προεκλογικά πολιτικές τρομολαγνίας και ψήφισε για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες με γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Οι Μνημονιακές κυβερνήσεις καταποντίστηκαν, παρά τον βρώμικο πόλεμο που έκαναν κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, οι Δημοσκόποι, η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Τελείωσαν όσοι υπέγραφαν την υποταγή της πατρίδας, όσοι ξεπούλησαν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων και όσοι έφεραν την πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή στην Ελλάδα.
Συνταξιούχοι, Υπάλληλοι, Μικρομεσαίοι, αξιοπρεπείς έμποροι, τίμιοι πολίτες, ομολογιούχοι και όσοι επένδυσαν τον κουμπαρά της ζωής τους στα φωτοβολταϊκά καταστράφηκαν. Έφτασαν στο σημείο να μην έχουν ούτε τα στοιχειώδη για την ζωή, αφού η πολιτική της υποτέλειας στους Δανειστές, τους έσπρωξε στον γκρεμό. Εάν σήμερα γινότανε οι εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα 'παιρνε 46% και οι ΑΝΕΛ 15% σύμφωνα με δημοσκόπηση, ενώ τα κόμματα του Μνημονίου διαλύονται με ανθρωποφαγικές τάσεις. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι 27 μονάδες...!
Η κυβέρνηση Σωτηρίας των Τσίπρα – Καμμένου ήταν η μοναδική που ξεκίνησε διαπραγματεύσεις, που τόνισε προς την Ε.Ε. πως δεν άντεχε άλλη λιτότητα ο Λαός, και πως δεν μπορούν οι πολίτες να πάνε καθημερινά από το κακό στο χειρότερο. Ζήτησαν αμέσως μετά τις εκλογές να βρεθεί λύση συμβιβαστική και αμοιβαία αποδεκτή και ζήτησαν λίγο χρόνο για να ανασάνει ο Λαός και να ανατείλει η ελπίδα, πως το αύριο θα ναι καλύτερο. Γι' αυτό τα κράτη μέλη της Ε.Ε. πρέπει να βοηθήσουν και να σταθούν αλληλέγγυα στους Έλληνες. Οι κυβερνητικές θέσεις γίνονται αποδεκτές από το 80% των Ελλήνων. Το υπόλοιπο 20% που είναι αντίθετο είναι αυτοί που θέλουν περικοπές μισθών και συντάξεων, περαιτέρω διάλυση του κοινωνικού κράτους και δεν επιθυμούν κατάργηση του ΕΝΦΙΑ. Αυτοί είναι τα τρωκτικά, οι βολεμένοι του συστήματος, τα παιδιά του κομματικού σωλήνα, οι διεφθαρμένοι, οι κλέφτες και οι δημιουργοί του πελατειακού κράτους. Και ενώ διαφωνούν με την σημερινή κυβερνητική πολιτική παραμένουν στις διορισμένες θέσεις των Υπουργείων, των ΔΕΚΟ, των ΔΥΠΕ, των Νοσοκομείων και είναι οι βδέλες του κράτους...!
Η ταπείνωση του Λαού έφτασε στο τέλος, ο τίμιος συμβιβασμός είναι προ των πυλών, η μάχη συνεχίζεται αλλά η Δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα. Όλοι ευχόμαστε να πετύχει η Συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ και την στηρίζουμε σ' αυτήν την μεγάλη και δύσκολη διαπραγμάτευση.
Είμαστε αισιόδοξοι πως η πατρίδα μας θα βρει «τα φτερά τα πρωτινά της τα μεγάλα» γιατί ο Λαός και κυβέρνηση είμαστε ΈΝΑ πράγμα.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com