A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Κώστας Σκρέκας: «Δώστε μου δύναμη να συνεχίσω»

E-mail Εκτύπωση PDF

skrekas1Σε μεγάλη συγκέντρωση στη Φαρκαδόνα μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Υπουργός Ανάπτυξης
«Δώστε μου δύναμη με την ψήφο σας να συνεχίσω. Στείλτε με ΙΣΧΥΡΟ στη νέα Βουλή για να διεκδικήσω για εσάς και τον Νομό. ΜΑΖΙ συνεχίζουμε για τα Ισχυρά Τρίκαλα που μας αξίζουν». Μ' αυτά τα λόγια ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας απευθύνθηκε στους Φαρκαδόνιους το βράδυ της Τετάρτης σε μια ακόμη εντυπωσιακή σε όγκο και παλμό προεκλογική του συγκέντρωση.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας
στάθηκε στο έργο του τους δυο μήνες που πέρασαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης, τονίζοντας ότι «από τη μία πλευρά εντάξαμε το βόρειο τμήμα του Ε-65 στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Και από την άλλη, κλειδώσαμε τη χρηματοδότηση από το νέο ΕΣΠΑ του τμήματος Λαμία-Ξυνιάδα του Ε-65 προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι βέβαιο ότι ο νέος αυτοκινητόδρομος θα γίνει ο μοχλός ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας. Σκεφτείτε μόνο τα οφέλη που θα υπάρξουν στον τουρισμό μέσα από τη διευκόλυνση της πρόσβασης στο νομό Τρικάλων από όλη την Ελλάδα.
Εκτός από τον στρατηγικής σημασίας Ε-65, μεριμνήσαμε και για τη χρηματοδότηση 16 σημαντικών έργων σε ολόκληρο το νομό Τρικάλων, συνολικού προϋπολογισμού πάνω από 20 εκατομμυρίων ευρώ, κάποια εκ των οποίων στο Δήμο Φαρκαδόνας, όπως είναι τα δίκτυα ύδρευσης Παναγίας και Γριζάνο, νέες γέφυρες, έργα αντιπλημμυρικής προστασίας κ.α.».

Ο Υπουργός κ. Κώστας Σκρέκας έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους κατοίκους της Πύλης «να με στείλετε ΙΣΧΥΡΟ στην επόμενη Βουλή και σας υπόσχομαι πως στον κρίσιμο και αποφασιστικό αγώνα των πολιτών θα είμαι εδώ για εσάς και θα πολεμήσω χωρίς συμβιβασμούς».

skrekas2ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ:
Η κεντρική ομιλία του Υπουργού Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 7 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.skrekas3

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com