A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυρομματίου "Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ"

E-mail Εκτύπωση PDF
karaiskakiΌπως κάθε χρόνο εδώ και σαράντα πέντε [45] χρόνια έτσι και φέτος και παρά τις μεγάλες οικονομικές δυσκολίες που διερχόμαστε , οι πολιτιστικές εκδηλώσεις μνήμης για τον μεγάλο Αρχιστράτηγο του 21' Γ. Καραϊσκάκη θα διεξαχθούν με κάθε λαμπρότητα και όπως αρμόζει στον μεγαλύτερο της νεότερης ιστορίας μας Πολέμαρχο της Ελλάδας .

Οι εκδηλώσεις γίνονται σε περιφερικό επίπεδο Θεσσαλίας και λαμβάνουν μέρος χορευτικές ομάδες από πολλά ξένα κράτη. Στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας γενέτειρα του ήρωα και ιστορική έδρα του Δήμου Μουζακίου στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Ιουνίου και ώρα 6 μ.μ. ο καθιερωμένος σαν θεσμός πλέον ΚΑΡΑΊΣΚΆΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ και μετά τον τερματισμό των Αθλητών Δρομέων που σημειωτέον έρχονται από όλη την Ελλάδα για να τιμήσουν και αυτοί με την συμμετοχή τους τον μέγιστο Γ. Καραϊσκάκη, θα ακολουθήσει φαντασμαγορικό θέαμα από ξένα και Ελληνικά χορευτικά τμήματα με την συμμετοχή πάντα του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας.

Σχετικά με τον ¨ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟ ΔΡΟΜΟ ,, θέλουμε να αναφέρουμε σαν Σύλλογος ότι παρά τις διάφορες φήμες που ακούστηκαν από διαφόρους ότι δεν θα διεξαχθεί φέτος δηλώνουμε ότι οι ευσεβείς πόθοι ορισμένων καλοθελητών θα παραμείνουν πόθοι . Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ για όσα χρόνια θέλουμε και το θέλουν και οι Αθλητές –Δρομείς θα διεξάγεται κάθε χρόνο με την ίδια μορφή και κάθε χρόνο θα προσπαθούμε όλοι μαζί ,Αθλητές και φορείς του τόπου μας να τον βελτιώνομε και να τον καταστήσουμε τον μεγαλύτερο πρεσβευτή της Μάνας μας Θεσσαλίας .

Οι παραπάνω πολιτιστικές εκδηλώσεις που θα διεξαχθούν στο χωριό μας οργανώνονται από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μαυρομματίου ΄΄ Ο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ,, και την Δ. Κοινότητα Μαυρομματίου με την οικονομική στήριξη του Νομικού Προσώπου Δ.Δ. ΄΄ Πολιτισμός –Αθλητισμός –Νεότητα του Δήμου

Για το Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δημήτριος Γιώτης

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com