A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirio

Αποπληθωρισμός και τον Αύγουστο

Αποπληθωρισμό -0,2% εμφάνισε η Ελλάδα τον Αύγουστο, ποσοστό το οποίο είναι το τρίτο χαμηλότερο στην ΕΕ, μετά τη Βουλγαρία (-1%) και την Ισπανία (-0,5%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα, στις Βρυξέλλες. Στην Ευρωζώνη ο πληθωρισμός παρέμεινε αμετάβλητος στο 0,4% τον Αύγουστο σε σχέση με τον Ιούλιο, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν στο 1,3%. Στην ΕΕ ο πληθωρισμός παρέμεινε επίσης αμετάβλητος στο 0,5%, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν 1,5%.

 

Παράταση προθεσμίας για τις συγκεντρωτικές καταστάσεις                  Παρατείνεται, έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, η προθεσμία υποβολής των τριμηνιαίων καταστάσεων πελατών - προμηθευτών του πρώτου, δευτέρου και τρίτου τριμήνου του ημερολογιακού έτους 2014. Αυτό προβλέπεται σε απόφαση της γγ Δημοσίων Εσόδων για τη διευκόλυνση της εκπλήρωσης των υποχρεώσεων των φορολογουμένων. Η ΓΓΔΕ διευκρινίζει ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι καταληκτική, δεδομένου ότι, συμπίπτει με αυτή της υποβολής των καταστάσεων του τελευταίου τριμήνου του ημερολογιακού έτους 2014 και επομένως δεν δύναται να παραταθεί περαιτέρω.

 

Υστέρηση εσόδων στα ασφαλιστικά ταμεία

Σημαντική υστέρηση στην είσπραξη εσόδων για ήδη ρυθμισμένα χρέη προς τα ασφαλιστικά Ταμεία καταγράφεται τον Αύγουστο, ενώ με ταχύ ρυθμό αυξάνεται ο αριθμός των οφειλετών που ενώ εντάχθηκαν στη ρύθμιση, σταμάτησαν να πληρώνουν τις δόσεις τους. Μέσα σε τρεις μήνες, από τον Ιούνιο όταν και ξεκίνησαν οι πληροφορίες για επικείμενη νέα, βελτιωμένη ρύθμιση χρεών προς τα ασφαλιστικά Ταμεία, έως και τον Αύγουστο, 2.352 οφειλέτες έπαψαν να πληρώνουν τις δόσεις τους, με αποτέλεσμα 303,8 εκατ. ευρώ ρυθμισμένα χρέη προς τα Ταμεία να χαθούν.

 

Μέτρια αλλά βελτιούμενη η ανταγωνιστικότητα

Στην τρίτη κατηγορία των κρατών μελών της ΕΕ με «μέτρια αλλά βελτιούμενη ανταγωνιστικότητα» κατατάσσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση για την ανταγωνιστικότητα που δόθηκε στη δημοσιότητα και στην οποία σημειώνεται ότι η χώρα μας επιστρέφει στην ανάπτυξη μετά από μια παρατεταμένη και βαθιά ύφεση, αλλά παραμένουν «αγκάθια» όπως η ανεργία και η διαφθορά.

 

Αύξηση 0,4% του κύκλου εργασιών στο χονδρικό εµπόριο το β' τρίμηνο 2014

Αύξηση 0,4% σημείωσε ο δείκτης κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο της χώρας το β΄ τρίμηνο εφέτος σε σύγκριση µε τον αντίστοιχο δείκτη του β΄ τριμήνου 2013, έναντι μείωσης 9,4% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2013 προς το 2012. Από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, προκύπτει, επίσης, ότι ο δείκτης αυτός, το β΄ τρίμηνο 2014 σε σύγκριση µε τον δείκτη του α΄ τριμήνου 2014, παρουσίασε αύξηση 11,7% έναντι αύξησης 11,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2013.

 

Επιχειρείστε ηλεκτρονικά!

Γίνετε μέλος στο Portal του Επιμελητηρίου και αποκτήστε μοναδικά προνόμια ΔΩΡΕΑΝ:

Δημιουργήστε την δική σας ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άμεση και Συνεχής Επιχειρηματική Ενημέρωση

Πληρωμή των συνδρομών σας Online

...και άλλα πολλά, με ένα μόνο ΚΛΙΚ. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Επιμελητήριο Τρικάλων: 24310-27493, 24310-25004, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΜ/ΡΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 17.00 ΈΩΣ 20.00.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΑΠΟ 18.00 ΈΩΣ 20.00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 19.00 ΈΩΣ 20.00.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com