A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Η «Κυριακή στο Χωριό» στα Τρίκαλα

E-mail Εκτύπωση
trikalaΤην πόλη των Τρικάλων επέλεξε φέτος η δημοφιλής και αγαπημένη εκπομπή της ΕΤ3 «Κυριακή στο Χωριό» για την παραγωγή και μαγνητοσκόπηση της πανηγυρικής της εκπομπής, την 23 και 24/6/2012.

Δεκάδες πολυπληθείς αποστολές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μουσικά συγκροτήματα, καλλιτέχνες, και πολιτιστικοί σύλλογοι, που τα προηγούμενα χρόνια παρουσιάστηκαν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκπομπής, αναμένεται να δώσουν ένα ιδιαίτερο χρώμα στην πόλη και η ξεχωριστή αυτή εικόνα να ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Χθες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, σύσκεψη στελεχών του Δήμου και της e-Trikala A.E. με το Επιμελητήριο, τον Εμπορικό Σύλλογο, την ΕΒΕ Τρικάλων και επαγγελματίες των ξενοδοχείων και εστιατορίων της πόλης. Βασικό θέμα ήταν η οργάνωση των παρεχόμενων υπηρεσιών στους περίπου 1500 επισκέπτες και συμμετέχοντες της πανηγυρικής εκπομπής.

Στη σύσκεψη επικοινωνήθηκε στους φορείς η προσπάθεια του Δήμου Τρικκαίων για την προβολή της περιοχής και την τόνωση της τοπικής αγοράς. Απολύτως θετική ήταν η αντίδραση όλων των συμμετεχόντων στην πρόταση για δημιουργία πακέτων προσφορών για τους επισκέπτες.

Το Γραφείο Προγραμματισμού του Δήμου και η e-Trikala A.E. επικοινωνεί από σήμερα με επαγγελματίες των κλάδων και την ερχόμενη εβδομάδα θα αναρτηθούν όλες οι σχετικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.trikalacity.gr) σε ειδική θέση.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com