A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

E-mail Εκτύπωση PDF

mpoutinas

Έχει καθιερωθεί στην συνείδηση των περισσότερων Ελλήνων Πολιτών πως εκλογές σημαίνει πάντα αναμέτρηση κομμάτων και όχι προσώπων.

Όλες οι εκλογές όμως δεν είναι το ίδιο.

Οι εθνικές και οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι θεσμοί παράλληλοι και διαφορετικοί.

Στις Εθνικές εκλογές πρωτίστως ψηφίζομε κόμματα και παρατάξεις γιατί αυτά είναι εκείνα που θα διαχειριστούν την τύχη και την πορεία της χώρας τόσο στο εσωτερικό όσον και στο εξωτερικό.          

       Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των πολιτών, την ποιότητα ζωής , την ιδιαιτερότητα, τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της κάθε περιοχής.

Για τους λόγους αυτούς στις Αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να επιλέγουμε και να ψηφίζουμε τους ανθρώπους εκείνους που γνωρίζουν την ανθρωπογεωγραφία της περιοχής και βιώνουμε μαζί τα καθημερινά μας προβλήματα, γνωρίζουμε τον χαρακτήρα τους αλλά και το ενδιαφέρον τους για την επίλυσή τους .                   Πρόσωπα που έχουν την τεχνογνωσία , την εμπειρία , την ικανότητα ,το σθένος, την αγάπη και την θέληση να κάνουν πράξη αυτό που όλοι θέλουμε να δούμε τον τόπο μας , χωρίς τα καθημερινά μας προβλήματα και σε πορεία ανοδική.

Με αυτά τα κριτήρια θα πρέπει να επιλέγουμε τους ανθρώπους που θα διαχειριστούν την τύχη της περιοχής μας την επόμενη πενταετία και σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει η επιλογή των αιρετών να είναι επιταγή των κομμάτων        

mpoutinas-arthro

 

Του Γιάννη Μπουτίνα

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com