A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ

E-mail Εκτύπωση

mpimpas

Αθήνα 16 Ιανουαρίου 2014. O Όμιλος Mpimpas Group Investing ξεκίνησε και προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα. Η δημιουργία μονάδων μανιταριών σε εκτάσεις, με τη μέθοδο του franchiseFarming, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται στην Ελλάδα για γεωργικές καλλιέργειες, προχωράει με ταχείς ρυθμούς και με μεγάλη επιτυχία λόγω των πολλαπλών πλεονεκτημάτων που προκύπτουν.

 Ο Όμιλος MpimpasGroupInvesting δίνει έμφαση στην ανάπτυξη μέσω καινοτόμων επιχειρηματικών σχεδίων έχοντας ως κύριο στόχο την εξωστρέφεια. Δεδομένης της παγκόσμιας καινοτομίας στην καλλιέργεια μανιταριών, μόλις σε ένα στρέμμα γης επιτυγχάνεται συγκομιδή που αγγίζει τις είκοσι φορές καιπαραγόμενο προϊόν 60 τόνωνάριστης ποιότηταςανά έτος. Σημειωτέον, ότι η ιδιαίτερα υψηλή ζήτηση του τόσο από την εγχώρια αγορά όσο και από όλες τις χώρες, το καθιστούν επιτυχημένο εξαγώγιμο προϊόν, του οποίου η παραγωγή συμφέρει σε μέγιστο βαθμό με δεδομένο ότι μπορεί να καλύψει την εγχώρια και διεθνή ζήτηση.

 Στο παραπάνω πλαίσιο βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε (5) υπερσύγχρονες θερμοκηπιακές καλλιεργητικές μονάδες στην ευρύτερη Περιφέρεια της Αττικής και συγκεκριμένα στους δήμους Μαραθώνος, Ραφήνας, Παλλήνης, Σπάτων Παιανίας. Για τις παραπάνω καλλιέργειες ο όμιλος MpimpasGroupInvesting βρίσκεται στην εξαγορά κτηριακού συγκροτήματος 3.000τ.μ. στην περιοχή του Πικερμίου, στο οποίο θα πραγματοποιηθεί εγκατάσταση σύγχρονου τεχνολογικά εξοπλισμού για την δημιουργία καθετοποιημένης βιομηχανικής μονάδαςσυγκεκριμένων προδιαγραφών, υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης, με έμφαση και στην ενεργειακή τους αυτονομία.

 Το κόστος υλοποίησης των παραπάνω έργων θα ανέλθει στα 30.000.000€ και το χρηματοδοτικό σχήμα θα καλυφθεί από θυγατρική εταιρεία του Ομίλου με την επωνυμία ‘ΝΕΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΣ Α.Β.Ε.Ε.’ , από έλληνες και ξένους επενδυτές καθώς επίσης και από εθνικές και κοινοτικές επιχορηγήσεις.

Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι οι εν λόγω μονάδες θα δημιουργήσουν 200 μόνιμες θέσεις εργασίας, οι οποίες θα καλυφθούν από τους δήμους της περιοχής έτσι ώστε ο όμιλος να συμβάλλει τα μέγιστα στην μείωση της ανεργίας.

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

Λεωφ. Μαραθώνος 68-70

153 51 Παλλήνη

Website: omilos-mpimpas.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Tηλ.: 210 6033934,-150, 6945 986878

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com