A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ορφανό αρκουδάκι τεσσάρων μηνών βρέθηκε στα Γρεβενά

E-mail Εκτύπωση PDF

arkoudakiΟ μικρός αρκούδος βρέθηκε ταλαιπωρημένος και ελλιποβαρής

Σαν μια μικρή τριχωτή μπάλα έμοιαζε από μακριά το μόλις τεσσάρων μηνών αρσενικό αρκουδάκι που εντοπίστηκε στην περιοχή της Κρανιάς Γρεβενών από διερχόμενο οδηγό, ο οποίος ειδοποίησε την ομάδα άμεσης επέμβασης για την άγρια ζωή του Αρκτούρου. Η επιχείρηση αναζήτησης της μητέρα του ήταν ανεπιτυχής, και το ζωάκι παραμένει στη φροντίδα του Αρκτούρου. Όσο για το... όνομα του, ο Αρκτούρος καλεί τους ενδιαφερόμενους «νονούς» να επισκεφθούν τη σελίδα του στο Facebook και να κάνουν τις δικές τους προτάσεις.

Αν και οι επιστήμονες του Αρκτούρου έδωσαν σαφείς εντολές, το εμφανώς καταπονημένο ζώο να μείνει σε έναν περιφραγμένο χώρο μέχρι να το παραλάβουν, εντούτοις το αρκουδάκι μεταφέρθηκε στην πλατεία του χωριού Κρανιά όπου ξετρελαμένα τα παιδιά το χάιδεψαν και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Σαν μια μικρή τριχωτή μπαλίτσα έμοιαζε από μακριά το μόλις 4 μηνών αρσενικό αρκουδάκι που εντοπίστηκε στην περιοχή της Κρανιάς Γρεβενών από διερχόμενο οδηγό ο οποίος ειδοποίησε την ομάδα άμεσης επέμβασης για την άγρια ζωή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, Δευτέρα 21...

diasosi«Πρόκειται για μια λάθος πρακτική αφού τα άγρια ζώα δεν θα πρέπει να έρχονται τόσο κοντά στον άνθρωπο» εξήγησε στο ΑΜΠΕ η διευθύντρια επικοινωνίας του Αρκτούρου, Βάσω Πετρίδου.

Το μικρό αρκουδάκι είναι πολύ πιθανό να περιπλανήθηκε για αρκετές ώρες μόνο του, χωρίς τροφή και ζυγίζει μόλις 3,5 κιλά, ενώ κανονικά το βάρος του θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον οκτώ κιλά.

Στην επιχείρηση αναζήτησης της μητέρας του που στήθηκε, το ζωάκι μεταφέρθηκε σε δασικό χώρο που γειτνιάζει με το σημείο που βρέθηκε. Παρέμεινε εκεί για 36 περίπου ώρες μόνο του -με τη συνεχή επιτήρηση των ανθρώπων του Αρκτούρου και αυτόματων συστημάτων παρακολούθησης. Δυστυχώς όμως οι προσπάθειες δεν είχαν αποτέλεσμα κι έτσι ο μικρός επέστρεψε και πάλι στον Κτηνιατρικό Σταθμό, στον Αετό Φλώρινας, όπου και ξεκίνησε

το δύσκολο εγχείρημα της ανατροφής του.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com