A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια Πυρπόλησης και Απελευθέρωσης της Καλαμπάκας

E-mail Εκτύπωση

olokautomaΠροκειμένου ο εορτασμός για τα 70 χρόνια από την πυρπόληση και απελευθέρωση της Καλαμπάκας από τα γερμανικά στρατεύματα κατοχής να λάβει πανηγυρικό χαρακτήρα, ο Δήμος Καλαμπάκας έχει προγραμματίσει τις παρακάτω εκδηλώσεις: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013
Ώρα 7:30 π. μ. Όρθρος – Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος Καλαμπάκας
Ώρα 10:00 π. μ. Επίσημη Δοξολογία - Θα ψάλλει ο Σύλλογος Φίλων Παραδοσιακής Μουσικής και Ψαλτικής Τέχνης « Ο Άγιος Βησσαρίων »
Ώρα 10:15 π. μ. Ομιλία για την πυρπόληση – Απελευθέρωση της Καλαμπάκας 1943 – 1944 από τον κ. Ευθύμιο Τάκο – Εκπαιδευτικό – Πρόεδρο του Συλλόγου ¨Ο Άγιος Βησσαρίων¨
Ώρα 10:30 π. μ. Επιμνημόσυνη δέηση – Κατάθεση στεφάνων
Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013
Το απόγευμα της Κυριακής, ώρα 19:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Καλαμπάκας, θα πραγματοποιηθεί επίσημος εορτασμός, με πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει:
- Αφήγηση – Βιντεοεικόνα ενός ιστορικού Χρονικού – Μαρτυρία, ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ , του Καλαμπακιώτη αειμνήστου Δασκάλου – Λαογράφου – Ιστορικού Ερευνητή Στεφάνου Αργ. Αθανασούλα από το βιβλίο του «ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ», με τίτλο: «Το χρονικό της Ιταλογερμανικής σκλαβιάς στην Καλαμπάκα – Πυρπόληση και απελευθέρωσή της από τα γερμανικά στρατεύματα Κατοχής»
- Αποσπάσματα από δύο επίκαιρα διηγήματα του Γρηγόρη Σταγέα, από το βιβλίο του « ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», ήτοι: Α΄. Του ΠΟΛΕΜΟΥ και Β΄. Της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ – ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ, με αφήγηση, βιντεοεικόνα και ζωντανή αναπαράσταση κάποιων σκηνών.
Την όλη εκδήλωση θα πλαισιώσει η Δημοτική Χορωδία, Παιδική Χορωδία και το Μουσικό Σχήμα της Μουσικής Σχολής του Δήμου Καλαμπάκας, με τραγούδια του πολέμου, της σκλαβιάς και της λευτεριάς, υπό τη Διεύθυνση - ενορχήστρωση της Δ/ντριας της Μουσικής Σχολής Όλγα Κουτσαλιάρη.
Το συντονισμό της όλης εκδήλωσης έχει αναλάβει το
« ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΠΙ ΣΤΑΓΩΝ »

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com