A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Ο ΝΕΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ…..ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ.

E-mail Εκτύπωση

trikala-1Τα μέλη του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι, σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφεραν να οργανώσουν όλα τα τμήματα υποδομής, όλων των κατηγοριών όπως: μίνι, τζούνιορ, προτζούνιορ, παμπαίδων, παιδικής ομάδος και την σχολή τερματοφυλάκων όλων των ηλικιών. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει τις παρακάτω ακαδημίες: Ακαδημία – 1: ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με τον ΑΣΚΛΗΠΙΟ και την
Ακαδημία – 2 : ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με τα ΚΑΛΥΒΙΑ.

Η συνεργασία ( Ακαδημία – 2 ) πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και ώρα 13.00 στο γήπεδο των Μεγάλων Καλυβίων, παρουσία των προέδρων, μελών των Δ.Σ και των γονέων. Προπονητές στην συγκεκριμένη ακαδημία θα είναι φοιτητές της ειδικότητας ποδοσφαίρου του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, που κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση. Υπεύθυνος ορίσθηκε ο φοιτητής ΤΕΦΑΑ , εκ Καλυβίων, Κατράνας Νέστωρας. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

trikala-2Η προσπάθεια συνεργασίας και στήριξης των νέων ακαδημιών με τις τοπικές ποδοσφαιρικές ομάδες θα συνεχισθεί από τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ σε επίπεδο σχεδιασμού, εφ΄οσον το επιθυμούν. Όπως: στην Πύλη, τη Βασιλική και στον Παλαιόπυργο, θα χρησιμοποιούνται τα τοπικά γήπεδα, δίδοντας την ευκαιρία στους μικρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές να προπονούνται.

Η προσπάθεια αυτή αποτελεί ένα πρότυπο οργάνωσης, θα λειτουργεί σε επαγγελματικό επίπεδο και θα εντάσσεται στο αναπτυξιακό δίκτυο των ακαδημιών ( δορυφόρων ) του Α.Ο. Τρίκαλα. Το μυστικό είναι να δημιουργηθεί μία νέα - πλούσια αυτογενή παραγωγή ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θα προωθούνται στην πρώτη ομάδα, σε επαγγελματικό επίπεδο ή ακόμα και σε εθνικό επίπεδο.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία που είχε ο ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ με τις παρακάτω ακαδημίες: 1) ΑΠΟΛΛΩΝ / ΔΗΜΗΤΡΑ και 2) ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ / ΑΚΑΔΗΜΙΑ 1, ήταν εποικοδομητικές σε επίπεδο ηθικής υποστήριξης και έμψυχου υλικού, σημαντικής προσφοράς, προς τον ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ. Το Δ.Σ τους ευχαριστεί.

trikala-3Ο Γενικότερος Στόχος του Ερασιτέχνη ΑΟ Τρίκαλα είναι η συνεργασία με τα τοπικά Ερασιτεχνικά Ποδοσφαιρικά Σωματεία αποβλέποντας:
Α) στην σύσφιξη των σχέσεων.
Β) στην αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.
Γ) στην διοργάνωση υψηλού και ανταγωνιστικού επιπέδου τουρνουά.
Δ) στην παραγωγή ανάδειξη και προώθηση ταλέντων.

Ο αγωνιστικός σκοπός της ακαδημίας είναι η συστηματική ενασχόληση των νεαρών μικρών ποδοσφαιριστών, η διαπαιδαγώγηση, η καλλιέργεια του ομαδικού πνεύματος, η κοινωνική συμπεριφορά και η βελτίωση της τεχνικό-τακτικής κατάρτισης.

Το μέλλον του κάθε παιδιού που θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είναι ευοίωνο , αλλά χρειάζεται να το αγαπήσει, να επιμένει και να υπομένει.
trikala-4Η συγκίνηση άλλωστε που θα νιώθει ο μικρός ποδοσφαιριστής όταν φοράει την φανέλα του Ιστορικού Σωματείου ΑΟ Τρίκαλα είναι σχεδόν όμοια με το βάρος και την ευθύνη που πρέπει να επιδείξει για να την τιμήσει.

Δικαιολογημένα τα μέλη του Δ.Σ. του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ αισθάνονται υπερήφανοι διότι κάνουν πράξη σε διάστημα δύο μηνών, όσα αρχικά είχαν υποσχεθεί και σχεδιάσει.

Το Δ.Σ. του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com