A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. κ. ΜΙΧΑΛΗ ΤΑΜΗΛΟΥ, ΣΤΑ ΧΑΣΙΑ

E-mail Εκτύπωση

xasia-1Την Τρίτη, 13 Αυγούστου, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος, επισκέφθηκε τους οικισμούς Κακοπλευρίου, Οξύνειας και Ασπροκκλησιάς του πρώην Δήμου Χασίων.

Στο Καλοπλεύρι, ο κ. Ταμήλος έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Τ/Κ Κακοπλευρίου, κ. Αθανάσιο Παπακώστα, ο οποίος τον ενημέρωσε για τα προβλήματα της Κοινότητας Κακοπλευρίου. Οι κάτοικοι του Κακοπλευρίου ζήτησαν από τον κ. Ταμήλο, να δοθεί άμεση λύση στο πρόβλημα της λειψυδρίας που αντιμετωπίζει το χωριό τους, καθώς και να ολοκληρωθεί η οδική σύνδεση του Κακοπλευρίου με την Πεύκη.

 

xasia-2Στη συνέχεια, ο κ. Ταμήλος, φιλοξενήθηκε από τον Πρόεδρο της Τ/Κ. Οξύνειας, κ. Νικόλαο Ράπτη, στη δημοτική βραδιά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Οξύνειας «Η Μερίτσα». Σε ζεστό κλίμα, ο βουλευτής της Ν.Δ., συνομίλησε με τους κατοίκους της Οξύνειας για τα θέματα που τους απασχολούν και έχουν να κάνουν με το κόστος της αγροτικής παραγωγής και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος.

xasia-3Στην Ασπροκκλησιά, ο βουλευτής της Ν.Δ., κ. Μιχάλης Ταμήλος, παραβρέθηκε στο χορό του Α.Ο. Ασπροκκλησιάς, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων κ. Μπουτζιώλη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΤ.
Ο κ. Ταμήλος συζήτησε με τους παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου για προβλήματα του ερασιτεχνικού αθλητισμού και δεσμεύτηκε να γίνει αρωγός των προσπαθειών της Ένωσης για την ανάπτυξη του αθλήματος στο Νομό Τρικάλων.

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com