A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΑΝΑΦΟΡΑ ΗΛΙΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΓΙΑ ΔΕΗ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

E-mail Εκτύπωση

blaxogianisΑναφορά προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, με θέμα «Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας σχετικά με την απόφαση περί κατάργησης του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ του Π/Κ Καλαμπάκας», κατέθεσε ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΗΛΙΑΣ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, στις 04-07-2013.

Στην εν λόγω αναφορά, ο κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ, εκφράζει την αντίθεσή του στην κατάργηση του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ του Π/Κ Καλαμπάκας.
Επισημαίνει πως το συγκεκριμένο τμήμα εξυπηρετούσε το δεύτερο σε έκταση Καλλικρατικό Δήμο της Χώρας, με 23.000 δημότες σε 75 απομακρυσμένες Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς με συνέπεια οι εν λόγω πολίτες, ηλικιωμένοι σε μεγάλο ποσοστό, να αναγκάζονται, πλέον, να μεταβαίνουν στην Πόλη των Τρικάλων -διαδικασία με μεγάλο κόστος και χρονοβόρα – προκειμένου να κάνουν χρήση υπηρεσιών τις οποίες, μέχρι πρότινος, παρείχε το καταργηθέν τμήμα.

 

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
Βουλευτής Ν. Τρικάλων – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΑΝΑΦΟΡΑ

Προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής

ΘΕΜΑ: Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας σχετικά με την απόφαση περί κατάργησης του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ του Π/Κ Καλαμπάκας.

ΚΑΤΑΘΕΤΩ

Ως ΑΝΑΦΟΡΑ την Ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμπάκας, σχετικά με την απόφαση περί κατάργησης του τμήματος εμπορίας της ΔΕΗ του Π/Κ Καλαμπάκας.
Το συγκεκριμένο τμήμα εξυπηρετούσε το δεύτερο σε έκταση Καλλικρατικό Δήμο της Χώρας, με 23.000 δημότες σε 75 απομακρυσμένες Τοπικές Κοινότητες και Οικισμούς.
Οι εν λόγω πολίτες, ηλικιωμένοι σε μεγάλο ποσοστό, θα αναγκάζονται, πλέον, να μεταβαίνουν στην Πόλη των Τρικάλων -διαδικασία κοστοβόρα και χρονοβόρα – προκειμένου να κάνουν χρήση υπηρεσιών τις οποίες, μέχρι πρότινος, παρείχε το καταργηθέν τμήμα.
Κατόπιν των ανωτέρω
ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. ΥΠΟΥΡΓΟΣ
Σε ποιες ενέργειες προτίθεται να προβεί το Υπουργείο, προκειμένου να παραμείνει σε λειτουργία το τμήμα εμπορίας της ΔΕΗ του Π/Κ Καλαμπάκας.

04/07/13

Μετά Τιμής
Ο Αναφέρων Βουλευτής
ΗΛΙΑΣ Γ.ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ
(Βουλευτής Ν. Τρικάλων)

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com