A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Στη μέγγενη η Ελλάδα

E-mail Εκτύπωση PDF

meggeniΣτη μέγγενη της Άγγελα Μέρκελ και των Γερμανών Τραπεζιτών βρίσκεται η νέα αποικία του Βερολίνου, που ακούει στο όνομα Ελλάδα.

Η υιοθέτηση της Γερμανικής συνταγής, για την δήθεν επίλυση της Ελληνικής οικονομικής κρίσης - πράγμα που οι ίδιοι οι Γερμανοί, κατ' ουσίαν απεύχονται - οδηγεί στην πλήρη "αφαίμαξη" και των τελευταίων πόρων επιβίωσης του Ελληνικού λαού. Όπως αναγνωρίζουν, ακόμη και οι κορυφαίοι οικονομολόγοι, συμπατριώτες της Μέρκελ, η συνταγή αυτή κινείται σε τελείως λάθος κατεύθυνση, αφού προτείνει ως "αντίδοτο" στην οικονομική κρίση, τη συνέχιση της λιτότητας και την περαιτέρω φτωχοποίηση του πολίτη.
Οι κυρίως ωφελημένοι από αυτή την κατάσταση είναι οι Γερμανοί και το τραπεζικό τους σύστημα, αφού μπορούν να δανείζονται από την εγχώρια και την ξένη χρηματοπιστωτική αγορά, με αστεία επιτόκια και εμείς στην χώρα μας δανειζόμαστε από αυτούς, με ληστρικά επιτόκια.
Πρόκειται για μια από τις πλέον ακραίες και προκλητικές μορφές τοκογλυφίας, η οποία σημειωτέον, ρητά απαγορεύεται από τη Συνθήκη του Μάαστριχτ.
Το βέβαιο είναι ότι η Κυβέρνηση της Μέρκελ δεν ενδιαφέρεται να βοηθήσει πραγματικά τον Ελληνικό λαό αλλά ούτε και να σταματήσει την ολοσχερή οικονομική του "αφαίμαξη" και σε αυτή την άποψη συνηγορεί και το γεγονός της δημιουργίας σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, δικτύου Γερμανικών Τραπεζών, που απώτερο στόχο έχουν τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων καταθετών.
Εμείς αναρωτιόμαστε ποιά συμφέροντα εξυπηρετούνται, ώστε να επιλέγει ο Πολιτικός κόσμος αυτό το σκληρό και απάνθρωπο οικονομικό μοντέλο λιτότητας, αντί να επιλέξει το μοντέλο ανάπτυξης, που έχει θέσει σε εφαρμογή, τα τελευταία χρόνια, η Κυβέρνηση Ομπάμα και που ήδη αποδίδει καρπούς;

Vasilis Anastasopoulos

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com