A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Απρόβλεπτη σοβαρή παράλειψη στο κτίριο του Γεωλογικού Μουσείου στο Καστράκι

E-mail Εκτύπωση

KASTRAKIΕυρισκόμενος πρό ημερών στο Καστράκι και περνώντας όπως πάντα να δω πως πάει η πρόοδος των εργασιών στο σχολείο, προκειμένου να στεγασθεί το γεωλογικό μουσείο, παρετήρησα, τώρα που λόγω των εν λόγω εργασιών έχει αποκαλυφθεί ο ξύλινος σκελετός που υποβαστάζει την οροφή του κτιριου, ότι οι ξύλινοι δοκοί (καδρόνια) βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση θέτοντας ίσως σε κίνδυνο την ασφάλεια του κτιριου .....Η ιστορία είναι παλαιά. Εδώ και κάμποσα χρόνια η στέγη είχε προβλήματα. Είχα γράψει ένα σχετικό άρθρο και ύστερα από αυτό ο τότε Νομάρχης κ Ηλίας Βλαχογιάννης είχε δώσει στον Δημο Καλαμπάκας το ποσό των 20.000 ευρω προφανως για πλήρη ανακατασκευή της οροφής . Γίνανε κάτι μερεμέτια γιατί ύστερα από λίγο χρόνο η στέγη ξαναείχε πρόβλημα !!!!...Όπως είχε γραφεί με ειρωνική διάθεση εις τον τοπικό τύπο, το έτος εκείνο ο Δήμος παρουσίασε ένα ποσο 120.000 ευρώ σαν δαπάνη «κοινωνικών εκδηλώσεων» .....
Πιθανόν το ποσό που περίσσεψε από τα 20.000 ευρω να καταναλώθηκε
στις εν λόγω εκδηλώσεις! ...Μέ τον χρόνο το πρόβλημα της στέγης του σχολείου μεγάλωνε και εγώ προσωπικά που ειχα αναλάβει από τον Σύλλογο μας την υπόθεση του μουσείου, μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων για την προωθηση της διαδικασίας του, μη έχοντας τότε και πλήρη αντίληψη της σοβαρότητας του προβλήματος της στέγης, το παρημέλησα ...
Κατ' ακολουθία των ανωτέρω είναι αυτονόητο, η τεχνική υπηρεσία των Τρικάλων η οποία δικαιολογημένα αγνοούσε το πρόβλημα της στέγης του σχολείου, να μεριμνήσει ώστε να αποκατασταθεί κατά μόνιμο τρόπο, διότι άλλως ημπορεί να επιφέρει σοβαρότατες ζημιές στον χώρο του μουσείου μετά την αποπεράτωση των εργασιών κατασκευής του.
Ευχαριστώ

Αγγελος Ν. Χορμόβας
Πρόεδρος του Συλλόγου των εν Αττική Καστρακινών

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com