A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

E-mail Εκτύπωση

epimelitirioΠαράταση για τις οριστικές δηλώσεις ΦΜΥ του 2013
Η προθεσµία υποβολής των οριστικών δηλώσεων ΦΜΥ για το οικονοµικό έτος 2013, που λήγει την 28η Ιουνίου 2013, λόγω παράτασης, παρατείνεται µέχρι και την 19η Ιουλίου 2013. Οµοίως, και η προθεσµία υποβολής των στοιχείων που προβλέπεται να περιλαµβάνονται στις εκδιδόµενες βεβαιώσεις αποδοχών για το οικονοµικό έτος 2013 που λήγει την 28η Ιουνίου 2013, λόγω παράτασης, παρατείνεται µέχρι την 19η Ιουλίου 2013. Το υπουργείο Οικονοµικών παρέσχε τις αποφάσεις για τον τύπο και το περιεχόµενο της οριστικής δήλωσης απόδοσης Φόρου Μισθωτών Υπηρεσιών (Ε7), καθώς και για τον τύπο και το περιεχόµενο της βεβαίωσης αποδοχών ή συντάξεων καθώς και του τρόπου υποβολής της βεβαίωσης αποδοχών.

Νέα μείωση του ελλείμματος
Νέα μείωση 20,9% παρουσίασε τον Απρίλιο το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου, το οποίο περιορίστηκε στο 1,4 δισ. ευρώ έναντι 1,8 δισ. ευρώ τον Απρίλιο του προηγούμενου έτους. Σχεδόν αντίστοιχη εμφανίζεται και η μείωση του εμπορικού ελλείμματος και την περίοδο Ιανουαρίου - Απριλίου (-20,5%) όπου το έλλειμμα διαμορφώνεται στα 6,6 δισ. ευρώ, έναντι 8,3 δισ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Κατά το ίδιο διάστημα καταγράφηκε επίσης αύξηση των εξαγωγών κατά 8,5%.

Σχέδιο για υποβολή συγκεντρωτικών καταστάσεων κάθε μήνα
Την υποχρέωση να υποβάλουν κάθε μήνα, μέσω διαδικτύου, συγκεντρωτικές καταστάσεις φορολογικών στοιχείων πελατών - προμηθευτών θα έχουν όλες οι επιχειρήσεις, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες εντός του 2013. Στις καταστάσεις αυτές πρέπει να δηλώνουν όλα τα τιμολόγια που έχουν εκδώσει και έχουν λάβει, καθώς και τις αποδείξεις λιανικής πώλησης ή παροχής υπηρεσιών που έχουν εκδώσει, ανεξαρτήτως ποσού.

Παράταση από το υπουργείο Ανάπτυξης για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ. έως Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013
Η παράταση που έχει δοθεί από το υπουργείο Ανάπτυξης για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ., λήγει την Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013. Μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα πρέπει οι επιχειρήσεις να προχωρήσουν τις απαραίτητες ενέργειες για τη δημοσίευση των οικονομικών καταστάσεων στο Γ.Ε.ΜΗ.

Επιχειρηματικές συνεργασίες
Το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Τύνιδα ανακοινώνει το ενδιαφέρον τυνησιακών εταιρειών για εισαγωγή από την Ελλάδα πλαστικού, αλουμινίου, χάλυβα, μαρμάρου, χαρτιού Α4, παιχνιδιών. Πληρ: www.agora.mfa.gr/tn114

Παράταση μέχρι 30 Αυγούστου για τις φορολογικές δηλώσεις
Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των φορολογικών δηλώσεων από τις 22 Ιουλίου έως τις 30 Αυγούστου, ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ αποφάσισε το υπουργείο Οικονομικών, εξαιτίας των καθυστερήσεων στην αποστολή των βεβαιώσεων αποδοχών στους συνταξιούχους αλλά και της έκδοσης των σχετικών εγκυκλίων.

Παράταση και για τις δηλώσεις ΟΕ και ΕΕ μέχρι και την 8η Ιουλίου
Παρατείνεται μέχρι και την 8η Ιουλίου 2013 η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των ετήσιων δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος για τους υπόχρεους της παρ. 4 του άρθρου 2 του ΚΦΕ (ΟΕ, ΕΕ, κ.λπ.), όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Η πιο πάνω προθεσμία υποβολής δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, ισχύει και για τις εταιρείες που υποβάλλουν τις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματός τους σε φυσική μορφή στην Δ.Ο.Υ., εκτός αυτών που προβλέπεται κατά περίπτωση ειδικότερη προθεσμία από τις διατάξεις του άρθρου 64 του Κ.Φ.Ε. (περιπτώσεις δ΄, ε΄ και στ΄ της παραγράφου 1).

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com