A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Έπαθλο νέων οδηγών

E-mail Εκτύπωση

alamΗ ΟΜΑΕ – Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος , μετά από χρόνια, αθλοθετεί έπαθλο νέων οδηγών.
Μια πρωτοβουλία μιας παρέας φανατικών του σπορ που στα πλαίσια της προσπάθειας για την συντήρηση –σήμερα- και την ανάπτυξη –αύριο- του σπορ, έστειλε αρχές Γενάρη ολοκληρωμένη πρόταση στην ΕΘΕΑ για την θέσπιση αυτού του καινοτόμου Επάθλου Νέων Οδηγών. Η ΕΘΕΑ αποδέχθηκε και υιοθέτησε την πρόταση, κι έτσι το Έπαθλο Νέων Οδηγών είναι η νέα πραγματικότητα στους Ελληνικούς αγώνες. Η πρόταση αυτή γρήγορα και έμπρακτα αγκαλιάστηκε από φίλους του χώρου και αγωνιζόμενους. Έτσι ήδη υπάρχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που συμπληρώνεται και από άλλες προσφορές, επ' ωφελεία των νέων αγωνιζομένων που θα συμμετάσχουν. Τα οφέλη βέβαια είναι πολύ περισσότερα από την κάθε αυτού αξία των χρημάτων και των βραβείων που αθλοθετούνται και, σε συνδυασμό με την προσπάθεια που θα καταβληθεί για την καλή προβολή του θεσμού και την άψογη διεξαγωγή, μας κάνει να ευελπιστούμε ότι θα τύχει αποδοχής και θα φέρει νέους οδηγούς στις ειδικές διαδρομές σε μια τόσο δύσκολη περίοδο που βιώνουμε όλοι μας.
Θα διεξαχθεί στα πλαίσια του Κυπέλλου Χώματος Κεντρικής Ελλάδος και περιλαμβάνει τρεις αγώνες Rally ή Sprint : Μετεώρων, Λαμίας και Μαύρο Ρόδο.

Η ιστοσελίδα www.xwmatinos.gr σε συνεργασία με τον έμπειρο οδηγό Χρήστο Πλατή θα έχει την ευθύνη της προβολής και τον ρόλο δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ ενδιαφερόμενων οδηγών αλλά και την υποχρέωση της γενικότερης ενημέρωσης των θεατών.

Εκ του Γραφείου Τύπου
της ΑΛΑΜ

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com