A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Mιχάλης Ταμήλος - Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΦΑΑ

E-mail Εκτύπωση

tamilosΣτη συνέντευξή του ο συντοπίτης καθηγητής του ΤΕΦΑΑ κ. Δημ. Σούλας περιγράφει την κατάσταση που βρίσκεται το τμήμα και την εμπλοκή που παρουσιάζεται με το Συμβούλιο Διοίκησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Θέλω να σημειώσω μερικά σημεία που αφορούν το ζήτημα αυτό για την ενημέρωση του κοινού.
1. Είναι γνωστή η επιθυμία κύκλων της Μαγνησίας για την μεταφορά του ΤΕΦΑΑ στον Βόλο από την πρώτη φάση ίδρυσής και στελέχωσης του.
2. Η τάση αυτή είναι συνήθως μειοψηφία, αλλά δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ακόμη και σήμερα επηρεάζοντας την σύνθεση του Σ.Δ. να λάβει μία απόφαση που βρίσκεται σε αντίθεση με την συνέλευση του τμήματος.
3. Ο Υπουργός Παιδείας έχει ενημερωθεί πλήρως για το ζήτημα της διαφορετικής μεταχείρισης σε σχέση με τα άλλα τμήματα ΤΕΦΑΑ της χώρας και ζήτησε την αλλαγή της απόφασης του Συμβουλίου Διοίκησης για την οργάνωση του Πανεπιστημίου.
Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει μεταβολή της απόφασης, αποδεικνύοντας την σκοπιμότητα που υπάρχει πίσω από αυτή.
4. Μέσα στους καθηγητές του ΤΕΦΑΑ υπάρχει αντίθετη γνώμη προς την πλειοψηφία , δηλαδή υπάρχουν κάποιοι που συμφωνούν με την απόφαση του Συμβουλίου Διοίκησης. Αυτό επηρεάζει την επίλυση του ζητήματος της αυτονομίας.
5. Σε ότι με αφορά , θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μας ότι η όποια πρόθεση για την απομάκρυνση του Τμήματος από την πόλη μας δεν πρόκειται να επιτύχει διότι.
α) Η ποιότητα του τμήματος είναι υψηλότατη και αυτό οφείλεται στο έργο του επιστημονικού δυναμικού του.
β) Οι νέες κτιριακές εγκαταστάσεις που ανεγείρονται προϋπολογισμού 5 εκατ. ευρώ υποστηρίζουν τις ανάγκες του τμήματος με ικανοποιητικό τρόπο.
γ) Οι αθλητικές υποδομές που ανεγείρονται μετ' εμποδίων, θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες για την μελλοντική ανάπτυξη και σε άλλους τομείς του επιστημονικού έργου.
δ) Η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας είναι σταθερά ισχυρή .
Εν κατακλείδι , δεν θα αφήσουμε να περάσουν τα όποια σχέδια κάποιων μειοψηφιών.
Το ΤΕΦΑΑ αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της κοινωνίας μας.

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com