A1.jpg                 A_2.jpg                                                                 

theoni.jpg  

antilogosnews.gr_e_media_-_Αντιγραφή.jpg

kosta-famissi-hotel-L.3_-_Αντιγραφή.gif

polizos.gif

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα

psistiri.gif

skepsoudiaforetika.gif

Antilogos200.jpg

antilogos-bunn.gif

rousanou.jpg

A+ R A-

Δηλώσεις Ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Μετέωρα κ. Κωστή

E-mail Εκτύπωση

asmΟ κ. ΚΩΣΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:
1) Ο Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
2) Ηεπιθυμία μου ήταν να συνεχίσω για 5η χρονιά να προσφέρω, ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου, ως ποδοσφαιριστή στον Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ. 3)Η απόφαση της αποχώρησης μου οφείλετε στην αδιαφορία της νέας Διοίκησης που αρνήθηκε την συνεργασία μου, (μέσω τρίτων κοινών φίλων).
4)Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ, που με στήριξε αγωνιστικά και μοιράστηκα μαζί τις επιτυχίες ανόδου της ομάδος στην Δ΄ εθνική κατηγορία και την φετινή καλή αγωνιστική προσπάθεια ανόδου της ομάδος στην Γ΄ εθνική.
5)θέλω να ευχαριστήσω ως Υπεύθυνος - εκπρόσωπος ( της άτυπης πενταμελούς επιτροπής Διοίκησης των ποδοσφαιριστών ) όλους τους φιλάθλους επώνυμους και ανώνυμους που στήριξαν Οικονομικά και Ηθικά (την καινοτόμο προσπάθεια μας, ως ποδοσφαιριστές να κάνουμε και χρέη Διοίκησης ).
6) θέλω να ευχαριστήσω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ως Υπεύθυνος ( της άτυπης πενταμελούς επιτροπής Διοίκησης) τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου δήξανε στο παραπάνω αξίωμα του υπευθύνου, για την άψογη συνεργασία που είχαμε, για την πολύ καλή αγωνιστική τους προσπάθεια που κατέβαλαν να ανέλθει η ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία και για το ομαδικό τους πνεύμα που επέδειξαν. Επίσης τους δύο προπονητές μου, τον φροντιστή της ομάδος και ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ του Ιστορικού Ποδοσφαιρικού Σωματείου Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ.
ΤΕΛΟΣ θέλω να δηλώσω ότι: θα συνεχίσω να στηρίζω κάθε αγωνιστική προσπάθεια της ομάδος του Α.Σ.ΜΕΤΕΩΡΑ. Είμαι πρόθυμος να την υπηρετήσω από όλες τις θέσεις που μπορώ αγωνιστικά και Διοικητικά, τώρα και στο μέλλον.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΩΣΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

EASTER_2024_CHAMBEROFTRIKALA_300x300_-_Αντιγραφή.jpg

DEYAM.gif

1vlahakia.jpg

1vlahakia_001.jpg

2vlahakia.jpg 

gkekas1_Αντιγ.jpg

faltakas.jpg

aliagas_copy.jpg

vamal.gif

Manaviko_Fillipas_Ntina__gia_6_mines.jpg

 Vainas2.png

 Vaina.png

selfhelpbanner.gif

 

Μεινετε Συνδεδεμενοι

twitter-30facebook-30 Skype Me™! Contact-Us

 Ο antilogosnews.gr είναι πιστοποιημένο μέλος του eMEDIA original_200.jpg (Μητρώο OnLine Media) υπό την Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με Αριθμό Μητρώου 14054.

--Απαγορεύεται η αναδημοσίευση & ανάρτηση των άρθρων που υπάρχουν στον ιστότοπο www.antilogosnews.gr χωρίς την γραπτή άδεια του αρθρογράφου ή του διαχειριστή του ιστοτόπού μας. Σε περίπτωση που πραγματικά επιθυμείτε να προβείτε σε τέτοια κίνηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας επικοινωνίας που υπάρχει στον ιστότοπό μας, ή τηλεφωνικά. Όλα μας τα άρθρα αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία των αρθρογράφων και του διαχειριστή, και θα σας παρακαλούσαμε όπως σεβαστείτε την δουλειά και τον χρόνο που αφιερώνουμε για την  ενημέρωσή σας. Σας ευχαριστούμε.

Υπεύθυνη: Σκαρλάτου Σοφία Αικατερίνη Τηλ.&Fax :2432 400 094Επικοινωνία (Θεοδόσης) Κιν.: 698 24 94 413 -

e-mail: antilogos.news@gmail.com